<

У Камені-Каширському затримали чоловіка, який намагався дати хабар патрульним, щоб уникнути відповідальності за порушення ПДР

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:12 | 19.06.2020 / Новини / , , /
Перегляди
168
/ Коментарі відсутні

17-го червня в Камені-Каширському поліцейські зупинили мотоцикл VIPER AKTIVE, водій якого рухався без державних номерних знаків. Керував транспортним засобом 51-річний житель району. Щоб уникнути покарання за порушення ПДР, він запропонував хабар у сумі 500 грн.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Того ж дня намагався відкупитися від адмінвідповідальності і 55-річний водій скутера Honda Dio в Ратному. Транспортний засіб чоловіка не був зареєстрований у встановленому законом порядку, тож він надав поліцейським гроші, аби уникнути покарання.

За цими фактами внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду, а так само надання такої вигоди за вчинення чи невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або на той самий строк. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер