<

Сума задекларованих волинянами доходів наближається до 200 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:05 | 7.04.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Від початку деклараційної кампанії волиняни вже подали до ОДПІ за місцем реєстрації 3784 декларації про доходи. Ці громадяни прозвітувалися про 190,7 мільйона гривень одержаних торік доходів, – інформує управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Волинській області.

Сума задекларованих доходів за 2014 рік вже перевищує минулорічні показники щонайменше на 15 мільйонів гривень. Тим часом, активність волинських декларантів, котрі зобов’язані подати річну податкову декларацію, теж вища, як торік.

«Протягом І кварталу найбільшу кількість декларацій подано у Луцьку,   Ківерцівську та Ратнівську ОДПІ. Звичайно, що чимало громадян подають декларацію, щоб отримати право на податкову знижку. Разом з тим, ті  громадяни, котрі прозвітувалися про доходи, з яких не сплачувався податок, поповнять бюджет як мінімум на 4 мільйони гривень», – зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

За словами керівника ГУ ДФС Волині, саме квітень – традиційно найбільш активний місяць з точки зору декларування доходів.

«Я звертаємося до волинян з проханням у найближчі дні відвідати ОДПІ чи відділення податкової за місцем реєстрації і подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи з тим, щоб напередодні травневих свят не створювати ажіотажу. Як свідчить практика, наші Центри обслуговування спроможні надати послуги великій кількості клієнтів. Однак, виконавши свій конституційний обов’язок заздалегідь, громадяни почуватимуться комфортно, а працівники ЦОП зможуть приділити максимум уваги кожному декларанту», – підкреслив Віталій Чуй.

Нагадаємо, для зручності декларантів  графік роботи ЦОП  на період деклараційної кампанії  скориговано відповідно до потреб громадян.

До послуг декларантів – електронний сервіс «Декларування online».

Усні консультації та практичну допомогу у заповненні податкової декларації про майновий стан і доходи громадяни можуть отримати в Центрах обслуговування платників ОДПІ  та у відділеннях при податкових інспекціях Волині.

Нагадаємо, що кампанія декларування доходів громадян в Україні триває до 1 травня 2015 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця