<

Судитимуть державного зрадника, якого затримали на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:06 | 6.06.2022 / Новини / , , /
Перегляди
2961
/ 1 коментар

На Волині судитимуть зрадника, який пішов воювати за росію. Слідчі СБУ встановили, що громадянин України у 2009 році виїхав на проживання до рф та отримав там громадянство росії.

У 2013-2014 роках він проходив строкову військову службу в збройних силах рф, інформує Управління СБ України у Волинській області у фейсбуці.

У 2016 році чоловік уклав кількарічний контракт зі збройними силами рф та проходив військову службу у складі 20-ї окремої мотострілецької бригади (м. волгоград). Цей військовий підрозділ брав участь у військових діях на Донбасі.

Контррозвідники спецслужби затримали зрадника на Волині, куди він потрапив з території республіки білорусь. Колишній військовий рф маскувався, прикриваючись паспортом громадянина України.

Слідчі СБУ повідомили зловмиснику про підозру у державній зраді (ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України). Також йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Слідчі закінчили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження разом з обвинувальним актом до суду.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа