<

США готуються до міграційної кризи через загрозу вторгнення Росії до України, – Fox News

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:23 | 7.02.2022 / Новини / , , /
Перегляди
414
/ коментарі 2

У США активно обговорюють наслідки можливого вторгнення Росії в Україну. Непокоїть адміністрацію Байдена криза, яка може виникнути через велику кількість біженців. Американці розробляють заходи з допомоги.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на зустрічі конгресменів та високопосадовців з головою Об’єднаного комітету начальників штабів генералом Марком Міллі, пише 24 канал.

На цих нарадах 2 – 3-го лютого головною темою стало саме можливо повномасштабне вторгнення Росії на українську територію.

Участь у зустрічах взяли Ентоні Блінкен та Ллойд Остін

Участь у цих зустрічах, окрім Міллі, також брали держсекретар Ентоні Блінкен, міністр оборони Ллойд Остін, директор національної розвідки Авріл Хейнс, міністр внутрішньої безпеки Алехандро Майоркас та інші.

Джерела повідомили, що у Вашингтоні готуються до значної кризи з біженцями, яка може виникнути в разі ескалації. Тим часом, пишуть ЗМІ, європейські союзники ведуть дискусії щодо забезпечення житлом мігрантів.

Законодавці США не задоволені реакцією Вашингтона

Конгресмени повідомили ЗМІ, що багато-хто з законодавців не задоволений реакцією адміністрацією Байдена на те, що відбувається в Україні. Мовляв, у Вашингтоні мали забезпечити швидшу відповідь та надати більше військової допомоги. Мовиться, передусім про зенітні та реактивні системи залпового вогню, які б захистили її від вторгнення з Росії.




коментарів: 2
  1. Краще вже піндоси нехай нас приймають, раз розв’язують братовбивчу війну, ніж різних там афро-арaбів

  2. Та як же до вас та й тікати через океян?) Пришліть нам ще десь так 100к своїх бойнгів, пліз

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа