<

Сама собі виписала премію: заступницю директора КП Волинської облради покарали на 3400 грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:07 | 23.09.2022 / Новини / , , /
Перегляди
358
/ коментарів 5

Заступниця директора одного з комунальних підприємств Волинської обласної ради у сфері охорони здоров’я призначила собі премію у розмірі 13 тис. грн. Луцький міськрайоний суд притягнув її до відповідальності.

Посадовиця, всупереч вимогам ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції», приймала рішення в умовах реального конфлікту інтересів і при цьому не повідомила про наявний конфлікт інтересів Волинську обласну раду чи Національне агентство з питань запобігання корупції, повідомиляє прокуратура Волині.

Виконуючи обов’язки директора комунального підприємства, вона видала і підписала наказ про видачу собі премії в розмірі 13 000 гривень.

Суд визнав її винною у порушенні вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (адміністративні правопорушення, передбачені ч. ч. 1,2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 3400 гривень.

Штраф уже сплачений.




коментарів: 5
  1. сапожніков більше 2 мільйонів виписував премій і нічого хоча рпи його зарплаті премій не потрібно

    • Була б твоя коханка настільки ж вибагливою у сенсі грошей, ти б так не думав

  2. За такі дії ,чиновниця повинна бути звільнена і арештована .А про дебільні корупційні суди Волині ,вже ходдять легенди ,навіть коментувати не хочеться .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця