<

Президент продемонстрував у Мюнхені паспорта російських військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:35 | 7.02.2015 / Новини / , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Президент заявив, що має незаперечні докази присутності російських військових на Донбасі і продемонстрував паспорти.

Президент України Петро Порошенко під час виступу на конференції з безпеки в Мюнхені продемонстрував деякі паспорти, які, як заявив президент, належать російським військовим, що “заблукали на Донбасі”, – пише Корреспондент

“Це паспорти та військові квитки російських солдатів, які заблукали в Україні”, – заявив Порошенко.

Він також зазначив, що це є незаперечним доказом причетності Росії до конфлікту на Донбасі.
1576130

1576129




один коментар
  1. В “пересидента” нова хвороба яка зветься сиптоматика–повна відсутність аналізу причинно-слідчих звязків.Це означає:
    а) приїзд до Давосу з демонстрацією фрагменту простріляного корпусу “швидкісного” автобуса “Богдан”-засобу перевезення ,як мирних мешканців,так і бійців до місця дислокації у військовий час.Ступінь захисту корпусу–бляха!!!.
    “Мусора” в столиці для захисту “чекулядного”трону забезпечені броньованими автомобілями,про що свідчать репортажі з місця протестів.
    б)тепер в Мюнхені показ дійсних паспортів громадян Расєї,зовні похожі на обгортки “чекулядок” фабрики “Рошен” Липецького виробництва…
    Аналіз:притягнуті до відповідальності конкретні особи котрі позволяють,через відкритість!!! кордонів появу російських поспортів і інших засобів для демонстрації їх перед “пустою” залою європейських союзників?
    “Манька”!!! якась у “пересідента! то публічность у показі власного біометричного паспорту під№1,а тепер купа расєйських ксів.Парадокс!
    Чиновник,що бере хабар в час,коли солдати віддають життя за свою землю нічим не кращий ніж той терорист,що стріляє з “градів” по мирних жителях.Паспорта,або скальпи засуджених корумпованих можновладців.чиновників різних мастєй,прокурорів,суддів,мусорів–ОСЬ ЧИМ ПОВЕНИН ХИЗУВАТИСЬ ПЕРЕД БУРЖУАЗІЄЮ ЄВРОПИ ПЕРЕСИДЕНТ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця