<

Правоохоронці Донеччини вилучили контрабанду сигарет на 20 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:32 | 16.02.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Поліцейські Донецької області викрила схему незаконного обігу сигарет на території України, зокрема незаконно ввезених із непідконтрольного Донбасу. Правоохоронці вилучили сигарет на 20 мільйонів гривень.

Про це повідомили на фейсбук сторінці Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Прикордонники та Нацполіції 15-го лютого провели понад 90 обшуків у Донецькій, Дніпропетровській, Одеській та Волинській областях. Так, правоохоронці виявили та вилучили 1500 ящиків, в яких було 750 тисяч пачок сигарет, на 20 мільйонів гривень. Також знайшли 900 тисяч гривень, вогнепальну зброю, набої, наркотики, «тіньову» бухгалтерію та комп’ютери. У поліцейській спецоперації було задіяно понад 500 правоохоронців.

Під час документування протиправної діяльності групи осіб, було встановлено, що масштабну схему постачання та реалізації тютюнових виробів з тимчасово окупованої території Луганської та Донецької областей налагодили група місцевих мешканців Донеччини. Також за версією слідства, до незаконного переміщення тютюнових виробів причетні військовослужбовці ЗСУ.

Прокуратура готує клопотання до суду про накладення арешту на вилучене майно. Крім того, встановлюються всі обставини діяльності та причетних.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця