<

На Ковельщині викрили контрабандистів, які намагалися переправити цигарки через кордон за допомогою безпілотників

12:04 | 20.02.2024 / Новини / , /
Перегляди
149
/ Коментарі відсутні

На Ковельщині викрили чергову оборудку контрабандистів, які за допомогою безпілотників збиралися переправити через українсько-польський кордон тютюнові вироби.

Правоохоронці встановили можливі місця злету та посадки безпілотних літальних апаратів в прикордонні Ковельщини, повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Учора вночі прикордонники знайшли неподалік держрубежу катапульту для запуску безпілотника та три пакунки з підготовленими до переміщення сигаретами. Поряд знаходилось 4 акумуляторні батареї для живлення БпЛА.

У ході подальших пошукових заходів на околицях населених пунктів Римачі та Любомль було виявлено два безпілотні літальні апарати типу «Літак».

Безпілотники, акумулятори та катапульту, а також 720 пачок тютюнових виробів прикордонники передали детективам Бюро економічної безпеки у Волинській області.

Наразі встановлюються всі обставини правопорушення та причетні особи.

Зазначають, що цьогоріч прикордонники Волині уже виявили та вилучили у протиправних елементів 5 безпілотників, різного роду комплектуючі до них, та запобігли незаконному переміщенні через кордон з використанням БпЛА понад 22-х кілограмів наркотиків і майже тисячі пачок тютюнових виробів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця