<

Постраждали шестеро людей: житель Волинської області спричинив масштабну аварію на Рівненщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 31.01.2023 / Новини / , /
Перегляди
1555
/ Коментарі відсутні

30-го січня на трасі «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Старики Сарненського району трапилася ДТП, внаслідок чого зіткнулися два легковики, мікроавтобус та бензовоз. Постраждали шестеро людей.

Про це повідомляє пресслужба поліції у Рівненській області.

Водій автомобіля “Mercedes ML”, 34-річний уродженець Волинської області, на смузі зустрічного руху, попередньо під час обгону, допустив зіткнення із кросовером “Peugeot” під керуванням 39-річного рівнянина. Від удару Peugeot зіткнувся із мікроавтобусом “Renault Trafic”, який виїхав за межі проїзної частини, а “Mercedes” – у бензовоз “Volvo”.

Унаслідок ДТП до лікарні доставили водіїв “Peugeot” та “Mercedes”: 39-річного потерпілого із переломом гомілкової кістки госпіталізували у травматологічне відділення, 34-річного після обстеження відпустили.

Крім того, допомога медиків знадобилася і чотирьом пасажирам мікроавтобуса, у яких попередньо діагностували незначні тілесні ушкодження. Серед них неповнолітній, усі вони – жителі колишнього Рокитнівського району.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування, у рамках якого слідчі встановлюють усі обставини ДТП. У доставлених до медзакладу водіїв відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння. Інші двоє кермувальників були тверезі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця