<

Порошенко похизувався лайками у Facebook

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:17 | 24.11.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Президент Петро Порошенко отримує тисячі лайків під своїми дописами у Facebook.

Про це він заявив на зустрічі зі студентами Київського торговельно-економічного університету, пише Gazeta.ua.

“Все ми вирішимо. І бюджет приймемо, і Конституцію, і з євробляхами розберемося. Я сьогодні підписав відповідний закон і вони вже більше не мають жодного сенсу далі щось блокувати. Не платити контрабандистам по 500 євро для того, щоб прикривали, а заплати в бюджет від 500 до 1000 євро. Дали 50% знижку, якщо швидко це зробити. Легалізуй машину, а головне закрийте кордони для контрабандистів, збільшіть відповідальність, навчіться жити у цивілізованій державі.

Як тільки я о восьмій із чимось виставив це пост на своєму Facebook – 10 тис. лайків було за 3 години. Це теж ознака, що ми правильно рухаємося”, – сказав він.

“А ще важливо, що кожна копійка, заплачена єпробляхерами, піде українському пенсіонеру і буде використана, щоб проіндексувати пенсії”, – додав Порошенко




коментарів: 3
  1. при чому евробляхери до цих 10-ти тисяч лайків..порошенко розказував про мільйони людей які вийшли на майдан не для підвишення пенсій,зарплат чи зниження податків, чи тарифів на газ , а за “рух у європу”….цей пост “буцімто” “набрав” ці “шалені” лайки)))))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер