<

З’явився ще один стінопис в центрі Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 15.06.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
1850
/ коментарів 7

У Нововолинську на проспекті Перемоги біля Будинку школяра створили ще один стінопис.

Проєкт реалізовується в рамках конкурсу соціальних ідей у Нововолинській ТГ за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Нововолинська міська рада, Європейським Союзом та British Council Ukraine в партнерстві з Молодіжна платформа та Молодіжний центр “Нові крила”, – повідомив у фейсбуці Павло Медина.

На стіні зображені чоловік та жінка, в яких “об’єднанні” думки. Як зазначила художниця муралу Катерина Будник, що це як картина, кожен інтерпретує її значення по-своєму. Особисто для неї – це про споріднені душі та любов.

Також написані рядки поезії: “Майбутнім ми маримо, а сучасним гордуємо: ми прагнемо до того, чого немає, і нехтуємо тим, що є, так ніби минуле зможе вернутись назад, або напевно мусить здійснитися сподіване”.

“Його можна помічати, а можна і ні. Але воно має бути. Мистецтво в будь-якому його вигляді чи то на стінах, чи під ногами чи над головою”, – написав Павло Медина.

Павло додав, що зупинятися на досягнутому не збираються. «Нові крила» вже працюють над пошуком місця і новим ескізом.

Нагадаємо, в травні з’явився перший мурал в сквері біля палацу культури, другий – на стіні будинку, де розташована центральна бібліотека.




коментарів: 7

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер