<

Замовив через інтернет і забрав на «Новій пошті»: жителя Поромівської громади судили за купівлю наркотиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:10 | 15.01.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
81
/ коментарів 5

У Нововолинську судили чоловіка, який через відділення «Нової пошти» придбав амфетамін у великому розмірі.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду.

Чоловік 11-го листопада 2019 року о 15:20 замовив для власного споживання амфетамін, домовившись з «дилером» в одному із месенджерів.

Оплату підсудний провів, переказавши кошти з власної банківської картки «ПриватБанк» за допомогою електронного сервісу. А посилку з наркотиками отримав «Новою поштою» 14-го листопада близько 18:00.

У та­кий спо­сіб, чоловік не­за­кон­но прид­бав психотропну речовину амфетамін, яку планував збе­рі­гати вдома з ме­тою по­даль­шо­го влас­но­го вжи­ван­ня, без ме­ти збу­ту.

Однак зловмисник цього ж дня був затриманий поліцією поблизу будинку №19 на проспекті Перемоги у Нововолинську.

Згідно висновку експертизи, маса амфетаміну в перерахунку на амфетамін-основу, склала 6,599 грамів, що є великим розміром.

Тому проти чоловіка порушили кримінальне провадження за ч.2 ст. 309 КК України (Незаконне придбання, зберігання психотропної речовини без мети збуту у великих розмірах).

У судовому засіданні між прокурором та обвинуваченим було укладено угоду про визнання винуватості.

Відтак, суд визнав мешканця Поромівської громади винним та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 2 роки, однак звільнив його від відбування покарання, якщо він протягом іспитового строку тривалістю 2 роки не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.




коментарів: 5
  1. А можно и мне купить почти 7кг фена, в личное пользование без цели продать))))) а потом мне за это ничего не будет)))) они там в суде ничего не перепутали??????? Или взятка ослабила им зрение, потом это дерьмо будет нюхать весь город вернее 6500 человек, это если в одно лицо 1 грамм, а если умножить на 4,как вам цифры. А потом эти нанюханые дебилы делают детей таких же даунов????? Судью под расстрел. А барыгу, руки отрубать….

    • Заспокоюємся, робимо глибокий вдих і перечитуєм ще раз УВАЖНО. Мова йде, про 6.6 ГРАМІВ.

  2. Якщо це для власного споживання кожен в праві сам вирішувати чим травитися. Наркотики і проституція вічні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця