<

За місяць – 6 крадіжок: у Нововолинську покарали серійного злодія, який «чистив» кафе, магазини та крав телефони

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:09 | 11.01.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

Уродженець Нововолинська, маючи непогашену судимість за попередні злочини, повернувся до звичного «ремесла» і знову вчинив кілька крадіжок в місті. Чоловік обчистив кафе, два магазини, лікарню та приватний будинок.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду.

Відповідно до матеріалів справи, 7-го серпня 2020 року в період часу з 14:00 до 15:00 нововолинець, перебуваючи на території госпрозрахункового ринку, поблизу стадіону «Шахтар» викрав з сумки жінки мобільний телефон «One Plus 6T» на загальну суму 7 тисяч 399 гривень.

14-го серпня близько 13:25, чоловік викрав з каси в кафе «Юність», що на вулиці Нововолинській, 66, гроші – 1800 гривень.

Через кілька днів, 24-го серпня о 14:40 зловмисник обікрав магазин «Мікс-Маркет», що знаходиться на вулиці Винниченка, 22. Він поцупив з торгових полиць упаковку кави «Якобз Монарх», пляшку алкогольного напою «Black Jack Silver», банку напою «Рево» на загальну суму 406 гривень.

Крім цього, цей же містянин в період часу з 18-го по 24-те серпня викрав з незачиненого підвального приміщення одного з будинків велосипед гірського типу марки «One Mountec» на суму 4233 гривні.

Та на цьому крадій не зупинився. В період часу з 22-го по 25-те серпня, перебуваючи на території Центральної міської лікарні, він викрав 35 метрів силового кабелю, від`єднавши його від основи та демонтувавши з кріплень, розташованих на стіні будівлі клінікодіагностичної лабораторії бактеріологічного відділу. Цим він спричинив медзакладу майнову шкоду на суму 19 тисяч 950 гривень.

А 27-го серпня близько 13:30, перебуваючи в магазині «Оксамит», викрав з шухляди столу мобільний телефон марки Samsung Galaxy A10S вартістю 2433 гривні.

Відтак, проти зловмисника порушили кримінальне провадження за ч.2 ст.185 КК України (Крадіжка, вчиненена повторно).

До слова, цей злочини чоловік вчиняв, маючи непогашену судимість за попереднім вироком. Теж за крадіжки і грабіж.

У підготовчому судовому засіданні обвинувачений подав до суду угоду про примирення, укладену 3-го грудня між ним та п’ятьма потерпілими.

Розглянувши усі матеріали справи, суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк два роки.

Також злодію доведеться сплатити в дохід держави 3 тисячі 432 гривень за проведення експертиз.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер