<

Виплату зарплати шахтарям до 31 грудня гарантує губернатор Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:21 | 30.12.2014 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

З такими новинами повернулася із обласного центра ініціативна група шахтарів, керівників громадських організацій, активістів та представників влади міста.

Вчора ввечері Володимир Гунчик під час зустрічі розповів, що під час своєї поїздки у Київ отримав гарантії від керівника казначейства та міністра фінансів у тому, що повна сума заборгованості волинськім шахтарям до кінця року буде закрита. Нагадаємо, що держава заборгувала гірникам 36 мільйонів гривень.

У розмові із журналістами “БУГу” гірники розповіли, що учора отримали близько 20% від суми боргу. Це працівники шахт №1 та №9. У свою чергу голова ОДА Волині пообіцяв, що залишок суми надійди страйкарям сьогодні близько 10.00. На даний момент у Нововолинську люди чекають результату. В противному випадку знову готові вийти на мітинг.

Іншим питанням, яке піднімалося на прийому у губернатора, було фінансування роботи шахт у 2015 році. На сьогодні Володимир Петрович не зміг назвати суми, закладеної у бюджет на цю сферу. Одначе сказав, що у випадку не внесення ясності у питання вугільної промисловості Волині з ініціативи профільного міністерства, готовий після свят – 11,12 січня 2015 року вирушати у столицю та домагатися зустрічі із паном Демчишиним та прем’єром Арсенієм Яценюком.

Страйкарі повідомили, що поки що дороги перекривати не будуть. Однак рішення протягом дня може змінитися в залежності від вирішення їхніх питань.




один коментар
  1. Ось і заспокоїлись хлопці. Підуть пити. До наступної невиплати зарплати. Панове. Ви тимчасово усунули наслідок невиплати, а потрібно було – причину. Причина – у міській влаіа, керівництві профспілок і теркому, червоних директорах і їхніх “стукачах”… Вони вам аплодують за беззубість, прогинання і безхребетність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця