<

У Нововолинську почали розробку туристичних маршрутів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:45 | 25.08.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2205
/ коментарів 6

Працівники Нововолинського міського історичного музею здійснили робочу поїздку по окремих локаціях міста.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці музею.

Надалі локації планують використовувати для розробки туристичних маршрутів. Визначили їх доцільність, ступінь доступності та перспективи. 




коментарів: 6
  1. А в Луцьку демонтують золоту зірку…а в Нововолинську -красується! Будуть до нас їздити подивитись… Оце маршрут…по заповіднику совка.

  2. Бачу фото шахти-8, да там би вийшов крутий заміський парк, натомість там зробили звалище різних відходів, і нікого за ці всі роки не притягнули до відповідальності!!! Колишній садок який належав шахті, перетворили на місячний пейзаж (правда на місяць не вивозять сміття), місцеві “комерсанти” які мають у володінні територію зліва по дорозі до терекону, вони і в тому садкові і по всій території шахти, та де їм заманеться, викопують і вивозять чорнозем, а в ті ями звозять сміття, і акуратно загортають невеликим слоєм землі, те саме з породою вони роблять, бачив все це сам на власні очі, навіть викликав поліцію, але тут все і заглохло!!! Так що які туристичні шляхи можуть бути у Нововолинську, гори сміття по тереконах, в кар’єрі, та й взагалі кругом міста, який тут може бути туризм, що тут є???!!! Доробіть дорогу за 15 мікрорайоном, яку лукашук микола і наш мер так обіцяв доробити перед виборами, зробіть парк на 15 мікрорайоні, а то з дітьми немає де погуляти, та й старшим людям теж немає куди вийти з дому… Бо туризм і наше місто це речі не сумісні, в нас немає нічого чим можна зацікавити людей, на відмінну від Володимира – де є історія, де є гарні парки, річка гарно облаштована, дороги постійно ремонтуються!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця