<

У Нововолинську відбудеться виставка картин місцевої художниці Світлани Войтович

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:42 | 7.10.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Відкриття виставки у п’ятницю, 11 жовтня, о 16:00 у Нововолинському міському історичному музеї на 2-му поверсі. Авторську виставку робіт під назвою «Спогади про літо» представлятиме художниця Світлана Войтович.

Виставка проходитиме з 11-го жовтня по 15-те листопада, тож всі бажаючі можуть оцінити та придбати твори майстрині.

Світлана Войтович малює впродовж усього життя. Ще в юному віці за кордоном вона закінчила художнє училище. Зараз художниця викладає у Нововолинському центрі професійно-технічної освіти.

Майстриня використовує різні техніки, засоби зображення, пише в різноманітних стилях. За допомогою пастелі, олійних фарб, акрилу, акварелі, вугілля, олівців художниця передає красу пейзажів, малює натюрморти, портрети.

На картинах Світлани Войтович – чарівна волинська природа. Вулиці Нововолинська, околиці міста зображені на вечірніх пейзажах, квіти, тварини, предмети побуту – в реалістичних експозиціях. Усе помічене цією творчою жінкою знаходить відображення на полотні.

Нагадаємо, що вперше Світлана Войтович представила свої картини 5-го березня під час творчого звіту, а 9-го квітня виставку робіт під назвою “Стояла я і слухала весну”. Художгиця малює на замовлення, а також дарує мистецтво друзям, демонструє творчі здобутки у Фейсбуці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця