<

У Нововолинському центрі професійно-технічної освіти відкрили виставку картин педагога-художника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:24 | 6.03.2019 / Іваничі, Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

5-го березня в Нововолинському центрі професійно-технічної освіти відбувся творчий звіт Світлани Войтович, художниці та викладача закладу.

Творчий звіт Світлани Войтович включив у себе презентацію виставки картин художниці. Захід мав поетичну назву «Стояла я і слухала весну».

Поговорити з присутніми про мистецтво талановитому педагогу допомогли також її колеги.

Світлана Войтович малює впродовж усього життя. Ще в юному віці за кордоном вона закінчила художнє училище. Використовує різні техніки, засоби зображення, пише в різноманітних стилях. За допомогою пастелі, олійних фарб, акрилу, акварелі, вугілля, олівців художниця передає красу пейзажів, малює натюрморти, портрети.

На її картинах – чарівна волинська природа. Вулиці Нововолинська, околиці міста зображені на вечірніх пейзажах, квіти, тварини, предмети побуту – в реалістичних експозиціях. Представлені також портрети: живописні та графічні.

Світлана розповіла про особистий секрет її творчості. «Натхнення поруч» , – каже жінка.

«Не обов’язково шукати образи далеко. Прекрасне навколо нас: яблуко в тарілці, домашнє вино, дорога на роботу, рідна людина…» – зазначила художниця.

Жінка представила свої полотна вперше, хоча мистецький досвід має багаторічний. Вона малює на замовлення, а також дарує мистецтво друзям, демонструє творчі здобутки у Фейсбуці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя