<

У Нововолинському Центрі ПМСД запрацював телефон гарячої лінії з питань щодо коронавірусу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 15.03.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
38
/ Коментарі відсутні

15-го березня у Нововолинському Центрі ПМСД запрацював телефон гарячої лінії з питань профілактики коронавірусної інфекції.

За номером телефону 093 257 92 15 можна отримати будь-яку інформацію стосовно COVID-19 з 8:00 до 21:00, – повідомляють у фейсбуці на сторінці закладу.

“Звертаємось до тих хто повернувся з країн, де зареєстровані випадки COVID-19, хто був в контакті – Ви вважаєтеся потенційними носіями вірусу, навіть при відсутності симптомів. Інкубаційний період ( період, коли симптоми ще відсутні) триває 14 днів.
Але в цей час людина заразна!!! Тому потрібно уникати контактів, не ходити в гості, не виходити з дому і самоізолюватись- перебувати в окремо виділеній кімнаті, користуватись масками та дотримуватись правил гігієни на протязі 14 днів! Це попередить інфікування інших!”, – йдеться в повідомленні.

При появі симптомів – телефонувати за номером гарячої лінії з питань профілактики коронавірусної інфекції : +380932579215.

Не бігти в амбулаторію, поліклініку чи лікарню! Не їхати туди маршруткою! Не наражати на небезпеку інших! Подзвонити!
По телефону гарячої лінії Вам нададуть всю необхідну інформацію , при потребі приїде лікар у спецодязі для огляду та госпіталізує у спеціалізований інфекційний заклад”, – звертаються до нововолинців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер