<

“У нас ялинка краща, ніж в Нововолинську”, – селищний голова Благодатного Олександр Топорівський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:04 | 5.01.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
19
/ коментарів 9

Цьогоріч ялинка в Благодатному повністю оновлена – лісову красуню прикрасили абсолютно нові іграшки, старих на ялинці не було. Селищний голова Олександр Топорівський вважає, що попри нерівні фінансові можливості міста і селища новорічне деревце в Благодатному гарніше, новіше, сучасніше і з кращими прикрасами.

“З минулого року іграшок та прикрас ми не використовували, бо вони були вбогі та жахливі. На рахунок гірлянд, я сам їх вибирав – дуже класні та надійні (80 метрів). З доставкою за гірлянди заплатили 1500 гривень. На іграшки просто купили подарунковий папір (300 гривень). Доставка ялинки обійшлася в межах тисячі гривень. Відтак, всього на ялинку витратили до 3-х тисяч гривень.

У нас голуба ялинка симетричних форм. Прикрасили так, щоб не було нічого лишнього. Гірлянда одна, а не багато всяких, які не гармонують. У Нововолинську трошки з тим переборщили.

Цього року в Благодатному встановили одну з найкращих за декілька років лісових красунь – так кажуть та коментують в соцмережах жителі селища”, – відзначив Олександр Топорівський.

Більше десяти осіб, серед яких депутати селищної ради і працівники апарату, приклали зусиль для того, щоб подарувати новорічний настрій жителям Благодатного.

“Цього року працівники селищної ради закупили матеріали (дещо збирали цілий рік), еколого-натуралістичний відділ НЦДЮТ і Natalia Skibuk зробили з цього частину іграшок; дуже багато оригінальних прикрас принесли вихованці Будинку культури, ще допомогли Яна Гах і сім’я Паращенків, ми знайшли на ОЛХ класну гірлянду, купили її 80 метрів, підприємець Анатолій Лисюк зварив зірку (матеріали – Ігор Козел), і, думаю, в нас все вийшло”, – подякував у мережі Фейсбук за допомогу в оздобленні новорічної красуні селищний голова.




коментарів: 9
  1. Це схоже на “хваліть мене,я офігівший,ой,тобто офігенний”СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА не прибирає узбіччя і ставить ялинки,а робить щось друге.

  2. От розумні коментарі!!!Краще б запитали скільки коштує Нововолинська ялинка?

  3. Не смішіть, ті ж самі цукерки з фольги, що там краще. Саша, ділом займись!!! На такій посаді ти граєшся іграшками та гірляндами.

    • Як не крути,все одно не так. Будьте трохи ж чемними і вдячними. Він що, на посаді Гройсмана?

  4. Похваліться робочими місцями, а не ялинкою, яка з часом піде на паливо. Піар по-призиденськи, ще колядками позмагайтесь.

  5. Файна ялиночка, мені дуже подобається.
    Вдячний за цю красу всім учасникам процесу!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер