<

У Благодатному відкрили простір для дітей

20:04 | 28.12.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
302
/ Коментарі відсутні

28-го грудня у будинку культури селища Благодатного Нововолинської громади відбулося відкриття локації для дозвілля, спілкування та навчання дітей. Реалізувати проєкт вдалося завдяки тристоронній співпраці благодійного фонду «Карітас-Волинь, благодійного фонду «Громада Благодатного» та Нововолинської міської ради.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Нововолинська.

Отець Володимир Кметь, директор БФ «Карітас-Волинь» освятив приміщення, побажав малечі та вихователям, які працюватимуть у новому просторі, успіхів та Божої опіки.

Наталія Купровська, керівниця БФ «Громада Благодатного», розповіла про багаторічну роботу з дітьми. Наразі під її опікою понад півсотні дітей. У новому просторі з дітворою будуть проводити тренінги, заняття з психологами, розважальні заходи, тощо.

“Приємно, що усі ми зійшлися у співпраці та разом робимо добрі справи”, — сказала під час вітального слова заступниця міського голови Ніна Шумська.

У приміщенні організували благодійний ярмарок, а Ніна Шумська пригостила дітей фруктами та презентувала сертифікати на придбання канцелярського приладдя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця