<

Сторонський відрікся від сестри, щоб уникнути покарання, а Нововолинська феміда танцює під його дудку, – депутат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:20 | 9.09.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
2487
/ коментарі 3

Ексзаступник колишнього мера Нововолинська Андрій Сторонський привселюдно у суді відрікся від своєї сестри, колишньої керівниці освіти Нововолинська Ольги Лакиш. Усе для того, стверджує активіст і депутат, щоб вийти сухим з води, а точніше – уникнути покарання і завершити затяжну судову справу.

6-го вересня відбулося чергове слухання у справі про порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у Нововолинському міському суді. Цього разу у суд з’явився Андрій Сторонський. Про це БУГу розповів депутат міської ради Микола Лукашук.

Розгляд справи затягнувся через те, що Сторонський раніше не з’являвся на судові засідання. Дійшло до того, що його навіть прийшли запрошувати у робочий кабінет (тепер – заступник голови Володимир-Волинської РДА).

Нагадаємо, як стверджував раніше депутат міської ради Микола Лукашук, Сторонський порушив закон, взявши на роботу начальником управління освіти свою родичку Ольгу Лакиш та преміював її.

Наступне судове засідання у справі відбудеться 10-го вересня і, щоб вийти сухим з води, розповів БУГу Лукашук, Сторонський дійшов до краю – відмовився від родинних зв’язків.

“Це низько так робити, коли все місто знає про те, що вона є його сестрою. Крім того, суддя Орися Ференс-Піжук відмовилась викликати сестру Сторонського в суд, витребовувати документи РАЦСу. І це все не дивлячись на те, що доведено, що дівоче прізвище та по-батькові матері Сторонського таке ж саме, як в матері Лакиш”, – розповів Лукашук.

Микола зазначив, що через такі дії суду вбачається певна домовленість обвинуваченого і судді.

“Як люди будуть вірити суддям і в справедливість, якщо суддя не бачить очевидних фактів, про які знає все місто, а танцює під дудку Сторонського”, – говорить Лукашук.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер