<

Змінилася суддя: повторно розглядають позов Сторонського про поновлення на посаді керівника лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:50 | 2.02.2022 / Іваничі / , /
Перегляди
1364
/ Коментарі відсутні

1-го лютого в Іваничах відбулось чергове судове засідання у справі колишнього керівника Нововолинської лікарні Андрія Сторонського. Він вимагає визнати рішення про його звільнення незаконним та хоче, аби йому відшкодували зарплатню.

Слухання пройшло в Іваничівському районному суді. Головувала нова суддя Марта Федечко, адже попередня – пішла у декретну відпустку.

Тож у звязку зі зміною судді, справу розглядатимуть повторно. Сторону відповідача представляли юристи мерії та КНП «Нововолинська центральна міська лікарня».

Надаємо, Сторонський подав до суду, бо хоче повернути крісло керівника Нововолинської лікарні, отримати компенсацією зарплати та моральної шкоди. Він вважає, що рішення міськвиконкому та розпорядження мера про його звільнення є незаконними.

Ексзаступника звільнили 3-го березня 2021 року. У рішенні вказали, Сторонський своєю бездіяльністю грубо порушив трудові обов’язки, що призвело до завдання матеріальних збитків лікарні у сумі 273 тисячі гривень під час реконструкції приймального відділення.

На наступному засіданні, яке відбудеться 3-го березня о 13:00, мають свідчити Сергій Климчук з аудитслужби та дружина позивача – Інна Сторонська.

Остання на попередньому засіданні стверджувала, що її також незаконно звільнили, і саме в той час помер батько Андрія Сторонського, тож їхня сім’я опинилася без засобів до існування.

Хоча у щорічній декларації Сторонського та його дружини за 2020 рік вказані готівкові кошти в сумі 35 000 USD.

Остаточне рішення щодо позову Андрія Сторонського мають прийняти 11-го березня о 10:00.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя