<

Нововолинські шахти відправили на карантин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:52 | 24.03.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 15

На діючих шахтах Нововолинська, у звязку з карантином, призупинили всі види гірничих робіт. Працівників відправили у вимушені відпустки.

Про це розповів Суспільному виконувач обов’язків генерального директора державного підприємства Володимир Юрків. Призупинили усі види гірничих робіт.

Підтримується тільки життєдіяльність копалень. На це є відповідний наказ профільного міністерства.

24-го березня «Волиньвугілля» отримало з Державного бюджету 19 мільйонів 807 тисяч гривень на погашення заборгованості із заробітної плати. Зі слів начальника Нововолинського управління державного казначейства Ігоря Матвійчука це четвертий транш бюджетних грошей цільового призначення.

Працівникам повністю віддадуть заборговане торік і виплатять 20 відсотків заробленого у лютому.

На зарплату шахтарям уряд виділив 327 мільйонів гривень




коментарів: 15
  1. Ти дивись ще надіється той юрків і надалі щось коментувати. Краще сиди дома і не їдь до нас більше.

  2. Вже один десяту спас. Поняв що там вже до нього все спасли то пішов до юрківа спасати.

  3. Такого директора,як Юрків В.П ще не було у нас на Волині.Людина відкрита,добра,стримана,розумна та правдива у своіх словах і справах.Він себе добре зарекомендував на шахті 9 ,як директор шахти,і тікі з хорошоі сторони.Людина професійно підходить до своіх справ з відповідальністю ставиться до своіх обов’язків.Такого директора не було і вже напевно не буде!Саме в цій людині ми бачимо дійсно хорошого спеціаліста і надіємся, що всі питання будуть вирішені і вугільна галузь Волині оживе. Колектив шахти 9.

  4. Ця думка була озвучена вже декілька раз на шахті і багато людей підтрмало!Слабо спілкуватись з такими,як ти і продатись “за бутилку”.А також з людьми,які немають власноі думки!

  5. Продався ти. А ми не дамо вам закрити шахту і поживитися на цьому. Так що не мрійте. Давно всі вже поняли тебе і гуру. Ще лизніть на пару трошки на прощання!

  6. Вугільна галузь…дармоїди. Надіюсь, що за час карантину ті кончені шахти потоплять

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця