<

Шахтарі Нововолинська написали лист міністру енергетики, в якому назвали Калістратова та Демченка дармоїдами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:56 | 16.05.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарів 8

Гірники та представеники ДП “Волиньвугілля” звернулися до Міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика та голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика щодо бездіяльності керівників місцевої організації червоних профспілок Юрія Калістратова та Незалежних профспілок Сергія Демченка.

Шахтарі та працівники ДП «Волиньвугілля» ствердили у письмовому зверненні, що Калістратов та Демченко не висловлюють волю гірників та не захищають їх прав та інтересів. Водночас вони разом з колишніми керівниками ДП “Волиньвугілля” намагаються “дорватися до корита” та підтримують Михайла Борсука, головного претендента на крісло керівника держпідприємства, за час керування якого, зазначається у листі, було завдано матеріальних збитків на суму близько 50-ти мільйонів гривень.

У письмовому зверненні шахтарі також зауважили, що зі слів депутата Нововолинської міськради Соловйова, мер міста Сапожніков висловився, що йому не потрібні шахти, які не дають коштів у бюджет міста.

Водночас гірники стверджують, що зміна керівництва на ДП “Волиньвугілля” позитивно впливає на розвиток вугільної галузі регіону.

hr
hrj
hj
hrb
hr5
hrn6
wsff7




коментарів: 8
  1. Тута вже пиши не пиши, а Кисельова приберуть бо він ставленик Крука, а хто зараз Крук? Зараз Крук вже ніхто. Питання кого Київ поставить командувати?

  2. Я так розумію, працівники ДП “Волиньвугілля” – це лише Порплиця і Макарук?

  3. Прийшов гаплик новій-старій команді Кисельова, хватить хлопці збирайте чемодани і гайда на ЛуганДон і не забудьте захватити з собою В.Порплицю і Б. Макарчука, а також всіх пристосуванців кадри, бухгалтерію, Акатова з цілим відділом та всіх заступників і деректорів шахт ДП Волиньвугілля. Сексоти грьобані!

  4. Невже ще хтось ведеться на того махінатора проданого до бебехів Макарчука! Лапши на вуха понавішував, а ті підписуються не понятно під чим! Зарплату отримали за склад з Бужанки. Ще совісті вистачає писати, що хтось був зацікавлений у невиплаті зарплати до прихода Кисельова. Покровителі його й були зацікавлені, ті що перекрили збут на пів року. А потім Гузь з депутатами вибили з бюджету 200 мільйонів. Ось вам і зарплата. Ха-ха спеціально під Кисельова.. А ще тому засланцю дуже кортить поскоріше закрити 9 шахту…І через рік буде те ж саме, що сьогодні з 1 шахтою. Та Кисельову і його підхалімчикам до цього байдуже, головне куш урвати. І ще, соромно за колег, за їх недалекоглядність і необізнаність. Їх використали, вибачте, як лохів і тоді, під податковою і зараз

  5. Макарчук використовує людей у своїх цілях шляхом обману!!!!!!! Він користується довірою людей та підсовує їм свої бумажки, переконуючи простих шахтарів, що це збираються підписи за ЗАРПЛАТУ, ПОСТАЧАННЯ ОБЛАДНАННЯ…. А, насправді, перед спуском в шахту, коли у роботяг немає часу прочитати те, за що вони ставлять свій підпис, Макарчук уже тут як тут… Я сам працівник шахти “Бужанська” і знаю про що пишу. До мене уже декілька людей зверталися, що вони підписувалися ЗА ВЧАСНУ ВИПЛАТУ ЗП ТА ПОСТАЧАННЯ…. І що насправді вони хочуть бачити Борсука ген. директором та не згідні з тим брудом, що вилили на усіх осіб у цій статті. Як мені відомо чимало шахтарів, які підписалися під цим листом категорично відмовляються від свого підпису,та уже будуть більш уважні до тих листів, що їм підсовує Макарчук. А тобі Богдан повинно бути СОРОМНО, що ти користуєшся довірою простих роботяг, коли вони втомлені, і не хочуть поглиблюватися у твої писанини, чи коли вони не мають часу на уточнення усіх пунктів твого листа….. P.S. Ось цікаво Богдан чи після опублікування цього листа, коли уже шахтарі вникли за що підписалися, чи набереш ти стільки підписів??????????????????? А я тобі дам відповідь: НІКОЛИ, ВТРАТИВ ТИ УЖЕ ДОВІРУ ШАХТАРІВ!!!!!!!!

  6. Макарчуку СОРОМНО? Це схоже на анекдот. Там давно нема будь-яких моральних цінностей, тільки крик і жага влади і грошей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця