<

Савченко вважає, що пільгові перевезення на маршруті Нововолинськ – Благодатне повинна оплатити міськрада

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:12 | 23.11.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Про це йдеться у листі голови Волинської ОДА Олександра Савченка до Нововолинської міської ради.

Раніше секретар ради Андрій Сторонський звернувся до Волинської ОДА з проханням забезпечити перевезення на маршруті, внаслідок чого збільшились ціни на проїзд, а водії почали відмовляти пільговикам у праві на проїзд.

Таким чином, Андрій Сторонський самоусунувся від вирішення проблем із транспортним сполученням на маршруті і “скинув” проблему на Волинську ОДА, спричинивши проблеми для пільговиків, повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Селищна рада, селищний голова, мешканці селища Благодатне звернулися до голови ОДА за допомогою, адже десятки пенсіонерів, школярів, дітей із багатодітних сімей тощо щодня їздять до міста і додому.

Відтак, голова Волинської ОДА Олександр Савченко порекомендував Нововолинській міській раді затвердити порядок проведення компенсаційних виплат перевізникам або прийняти рішення на виділення адресної допомоги соціально вразливим верствам населення селища Благодатне.

Територіальна громада селища Благодатне є повноправним учасником територіальної громади міста Нововолинська (відповідно до Статуту територіальної громади міста Нововолинська), а 60% податку на доходи фізичних осіб від працівників, які працюють в смт Благодатне, надходить до бюджету Нововолинська, – йдеться у листі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер