<

Розповіли, за скільки придбати домашнього улюбленця на базарі у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:12 | 3.11.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2302
/ Коментарі відсутні

На ринку в Нововолинську можна не лише придбати продукти харчування, одяг чи взуття, тут також пропонують стати власником домашніх тварин. Їх можна як купити, так і взяти безоплатно.

Як обрати домашнього улюбленця дізналася кореспондентка Район. Іваничі.

Біля входу на ринок завжди є натовп. Тут пропонують придбати кошенят та щенят. 

Серед натовпу стоїть жіночка, яка пропонує забрати руде кошеня. Розповідає, що тварині три місяці. Його нещодавно під двері їй підкинули. Був дуже хворим, кульгав.

Жінка купувала йому ліки, як дитину виходжувала. Та в неї своїх – троє. Не може собі залишити. Віддає безоплатно. Хоче, щоб потрапив в добрі руки.

Жінка також розповіла, що працює в аптеці. Буває, що й на роботу під двері приносять котів і залишають. Кішка для якої шукають власників любить їсти риб’ячі голови. Хоч і рештою їжі – не перебирає. 

Також на ринок принесли кішку Фішку. Їй два місяці. Віддають безоплатно, адже улюблена кішка народила таких п’ятеро. Всіх віддали вже. 

Зі слів власниці, тварина привчена до туалету, їсть усе, що вдома є. І суп любить, і каші. Та найбільше до душі – рибні нутрощі. Жінки розповіли, що часто виходять з тваринами на ринок. Зазвичай, їх забирають.

Під час розмови з власницею, підходить чоловік, каже, що забирає тварину. Для того, щоб росла здорова, він дає власниці тварини гроші. Каже, що це така традиція.

“Це на подарунок дружині. Ми котів дуже любимо, тримали вдома і раніше. Хоч живемо в квартирі у Нововолинську, та не уявляємо своє життя без домашніх улюбленців. Попередня – пішла з дому і не повернулася”, – розповідає новоспечений власник Фішки.

Також своєю історією поділилась ще одна власниця кішки.

“В нас вдома є власна кішка сіамської породи, то ми троє кошенят продали. Та по сусідству є бездомні тварини, опікуємось ними.

Вирішила їхніх малюків віддати в добрі руки, безоплатно. Тому й прийшла з ним сьогодні”, – розповідає дівчина.

Зі слів дівчини, тварина любить їсти каші, овочеві пюре, котячий корм. Тричі виносила його на ринок, та поки не забрали. В них квартира – невелика, не можуть всіх собі лишити. Вже й блохи їй вивели.

Крім котів, на власників чекають і собаки породи такса. Отримати таких домашніх улюбленців можна вже платно. Вартість тварини чоловічої статі — 1900 гривень, жіночої – 1600.

“Продаємо вже п’ять тижнів. Їм – по два місяці. Придбали лише одного. Ми на ринку з ними – вдруге”, – розповіли власники тварин.

Люблять варені курячі шийки, реберця, каші з м’ясом, овочеві пюре. Діти зізналися, що не хочуть їх продавати. Та батьки кажуть, що їм всім буде тісно у квартирі.

Відвідувачі ринку розповідають, що тварин тут виносять часто. Можна, як купити, так і взяти безоплатно. Головне, бажання і любов.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця