<

Постачальник м’яса в дитсадки Нововолинська незаконно отримав з держбюджету понад 150 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:03 | 5.04.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2479
/ коментарі 4

Прокуратура наполягає на стягненні з постачальника м’яса в дитячі заклади Нововолинська 158 тис. грн надміру сплачених йому бюджетних коштів.

Прокурори з’ясували, що у 2019 році за результатами тендеру між управлінням освіти та суб’єктом господарювання укладено договір про поставку м’яса для харчування дітей у дошкільних навчальних закладах Нововолинська, – інформує прокуратура Волині.

Згодом сторони уклали низку додаткових угод, згідно з якими вартість товару збільшувалась за відсутності для того підстав.

Усі ці угоди, вважають у прокуратурі, є недійсними, адже укладені із порушеннями чинного законодавства.

У підсумку, замовники сплатили більше, а продуктів харчування отримали менше, ніж було домовлено за результатами закупівлі.

У суді прокурори наполягатиму на стягненні з постачальника коштів, надміру сплачених йому із бюджету.




коментарів: 4
  1. Вкрали 158000 грн.!!!!! І прокурори просять повернути гроші, тільки і всього, призвище постачальника!? Це гроші всього міста!

  2. Мені теж дуже образливо і незрозуміло, чому прокурори НІКОЛИ (!) не розкривають імен злодіїв – розкрадачів комунального бюджету міста
    Нововолинська, який формується з податків добросовісних платників? Одночасно з цим, у ЗМІ, чи й не щодня повідомляють про злочини прокурорської раті України. Як не втік хтось з них за кордон, то вкрав щось, то взяв хабара, або зрадив народ України, якому присягав і з миски якого годувався… У публікації “БУГу” йдеться про зловживання владою ще за часів незабутнього В.Б. Сапожнікова, як я зрозумів. Коли були масові крадіжки, про що я неодноразово повідомляв і писав заяви до СБУ, в прокуратури всіх рівнів, ДБР, поліцію… судився з тією камарильєю 4 роки, і яка так і залишилася непокараною. Можливо, пора навідатися з пікетом до НВ прокуратури, на Маяковського, 19 і запитати про всі ці замовчування та відмазування? Чому мовчить нова “команда змін”?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця