<

Підтримую обурення жителів Нововолинської громади з приводу підвищення Кабміном тарифів, – Борис Карпус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:51 | 14.01.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 17

Мер Нововолинська Борис Карпус записав відеозвернення, у якому розповів, що підтримує обурення мешканців Нововолинської громади щодо того, що Кабінет Міністрів підвищує тарифи. Тому була скликана сесія міської ради, яка відбудеться о 14:00 14-го січня.

На сесії депутати повинні проголосувати за звернення до Кабміну щодо підвищення цін на енергоносії.

“Щиро підтримую обурення жителів Нововолинської громади з приводу того, що Кабінет Міністрів підвищує тарифи. Я вважаю таке рішення необґрунтованим.

На сьогодні, місто Нововолинськ, разом із усією Україною перебуває в режимі локдауну. Заборонено роботу багатьох установ, організацій, закладів торгівлі та громадського харчування. Підвищувати тарифи – не на часі!

Тому сьогодні, о 14 годині, я скликаю позачергову сесію Нововолинської міської ради. Вважаю, що й депутати міськради повинні висловитися з цього приводу і захистити жителів, яких вони представляють.

Звертаюся до всіх мешканців Нововолинська: зараз є можливість оформити житлову субсидію. Звертайтеся в Центр надання адміністративних послуг. Там вам обов’язково допоможуть. Тримаймося!”, – йдеться в дописі.




коментарів: 17
  1. А чому громада обурена? Щоб не бути обуреною громаді потрібно було думати, коли обирала зелену месію. На що тоді сподівались? Рожденный ползать – летать не может” – це тоді потрібно було засвоїти як нововолинській громаді, так і всім решти 73%. Тепер їжте, що посіяли.

    • А чи то бува не за сивочолого гетьмана була скасована злочиннопандівська держрегуляція цін на газ та запроваджений нині діючий “ринковий” механізм?)))

      • В даному випадку підняття ціни викликане не “ринковим механізмом” а постановою кабінету міністрів

          • До Вашого відома пане Славік, держрегуляція ціни на газ в подальшому веде до відміни співпраці з МВФ, в нашому випадку – вже літом вас не буде турбувати ціна на газ, бо ви будете купувати хліб по 100 гривень, для того щоб розуміти що пишете для початку потрібно розуміти що таке ринкова ціна на енергоносії і чому вона була запроваджена.

      • Звертався вчора у відділ субсидій. З приводу її відсутності. Відповідь: нема грошей з києва.

      • Якраз ринковими механізмами в даному подорожанні зовсм не пахне. Як відомо, ціни на комунпослуги залежать від вартості енергоносіїв, які є зачною складовою собівартості продукції і послуг. Газ ціною привязаний до ціни нафти, яка на початок правління гетьмана коштувала 112 дол., а зараз в межах 50 дол. Проте, зниження майже вдвічі світових цін на газ на українській комуналці не відобразилося, так як вся політика як старої так і нової влади заточена під те, щоб вициганити гроші в МВФ. І якщо за сивочолого гетьмана це допомогло примножити золотовалютні резерви країни, то нова влада з молодої крові все це з успіхом прос…ла.

  2. Взагалі не зрозуміло, платиш в Водоканал послуги, але не дай Бог, щось зламалось треба йти писати заяву, тобі порахують немаленькі кошти (мінімум 200.00 грн. і то з твого матеріалу.), заплатиш, тоді прийдуть зроблять. Назвіть хоч один будинок в Нововолинську, (я не рахую ОСББ, де заміняли на нове), де зроблена ревізія засувок, чи вентилів на стояках. Щоб поміняти кран в квартирі, потрібно перекрити весь будинок, а то і 2-5, злити всю воду з системи. А сантехніки, як грали в карти, чи в доміно так і грають. В день по 4-5 будинків зробити ревізію це робиться такою бригадою без проблем.
    До речі, чого досі аудит не перевірив мільйонні оборудки. Починаючи з металобрухту, ущельнення грунту, водовідливи вартість насосів (35-40 тисяч євро за один, до речі закуплялись без Прозоро.) і т.д. А то один напоподписував, а споживачі мають розйо…атись. А місцева влада ще й в тому потикає. Це тільки два місяці керування, а що нас очікує через рік, півроку.

    • Та от бачите вже, що жде – “світле” майбутнє і тотальне затикання рота неугодним.

  3. За воду це в тему пане мер ! Прокоментуйте підвищення тарифів на воду, якість якої не покращилась !!!

  4. та все фігня – головне, шоб не сапог, хе-хе…
    через пів-року квітучий острів з’явиться на горизонті..

  5. Звертався вчора у відділ субсидій. З приводу її відсутності. Відповідь: нема грошей з києва.

  6. А ви думали бути 52-гим штатом піндосії дешево?
    Біда українців в тому, шо завжди у відповідальні моменти бачать тільки бажане, але ніяк не дійсність.
    А шкода, бо таки наш народ може бути незалежним, але йому подавай як не рашу то піндосію…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця