<

Нововолинське підприємство Коптюка могло завдати шкоди безпеці держави у воєнній сфері

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:47 | 20.11.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
73
/ коментарі 2

Посадові особи підприємства «МП «Сантехмонтаж» використовували неякісні будівельні матеріали, які були у вжитку, при прокладанні теплотрас на території військового містечка у Луцьку. При цьому значно завищили вартість виконаних робіт у відповідних актах, де зазначали використані будівельні матеріали як нові.

Про це йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду, яка міститься в Єдиному реєстрі судових рішень.

Нагадаємо, інтернет-видання «БУГ» повідомляло про обшуки в офісі Анатолія Коптюка, директора підприємства «Сантехмонтаж», на вулиці Кауркова, 2Б . Слідчі вилучили документи, які являються джерелом доказів. Луцький міськрайонний суд ухвалив накласти арешт на тимчасово вилучене майно.

В ухвалі суду йдеться, що слідчим управлінням ГУНП у Волинській області здійснюється досудове розслідування кримінального провадження, що внесено до ЄРДР від 05.06.2019 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.191 Кримінального кодексу України – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

В ході проведення досудового розслідування встановлено, що посадові особи ПП «МП «Сантехмонтаж», використовували неякісні будівельні матеріали, які були у вжитку, при прокладанні теплотрас на території військового містечка №51 у Луцьку і значно завищували вартість виконаних робіт у відповідних актах, зазначаючи використані будматеріали як нові.

Крім того, у майбутньому можуть пошкодитись чи зруйнуватись споруди та інші об’єкти, що мають важливе оборонне значення, та завдати шкоди безпеці держави у воєнній сфері, – йдеться в документі суду.




коментарів: 2
  1. А у Новіку якісні теплотраси? Взимку добре видно де вони прокладені. Землю Гаврилюк гріє гектарами! А люди за ту безгосподарність йому ж і платять грубі гроші

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер