<

Олімпійська спортсменка з Нововолинської громади зустрілася зі школярами у Заболотцях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:12 | 15.09.2021 / Нововолинськ / , , , , /
Перегляди
1397
/ Коментарі відсутні

14-го вересня з нагоди проведення Олімпійського тижня у Заболотцівському ліцеї Литовезької громади на зустріч до школярів завітали дворазова учасниця Олімпійських ігор Лілія Фіськович та її чоловік Сергій, який є і тренером спортсменки.

На літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Женейро і Токіо Ліля виступала за збірну Молдови, інформують у фейсбуці ліцею.

Як зазначають, результатами цьогорічної Олімпіади спортсменка не дуже задоволена: далася в знаки травма ноги та недостатня акліматизація.

“Народилася Ліля у Тирасполі, де провела свої дитинство та юність. Тут захопилася легкою атлетикою, зокрема, бігом на довгі дистанції. Згодом доля закинула у невеличке село Низкиничі, що поблизу Нововолинська, де Ліля будувала сімейне гніздечко і продовжувала займатися спортом. Змагання, збори та виснажливі тренування не стали на заваді бути люблячою мамою трьох дітей і вірною дружиною”, – йдеться у пості.

На зустрічі усі присутні мали змогу поставити запитання спортсменці, було багато охочих взяти автограф та зробити фото з Лілією Миколаївною.

Після цього діти 3-го та 4-го класу провели змагання “Веселі старти” на Кубок Лілії Фіськович, де показали свою швидкість, спритність та влучність. Всі дітки були нагороджені медалями, а команди отримали кубки і солодощі.

“Дякуємо за запрошення. Було дуже цікаво і весело. Найголовніше – кожен пішов з нагородами. Діти це наше майбутнє”, – написав у коментарях тренер спортсменки Серігій Фіськович.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця