<

Мешканців прикордонної території Литовезької громади закликають звертатися у ЦНАП для оформлення перепустки

22:14 | 5.04.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
1377
/ Коментарі відсутні

Віднедавна в законодавстві України відбулися зміни, які стосуються вʼїзду, перебування, проживання, провадження робіт і пропуску в прикордонну смугу. Жителі Мовниківського старостинського округу (сіл Мовники, Кречів) та частини села Литовеж (“Жучка”) зобовʼязані написати заяву та отримати відповідний дозвіл.

За неповнолітніх пишуть заяви батьки або опікуни, повідомляють на фейсбук-сторінці громади.

Для зручності заяви будуть завозити до Луцька централізовано. Тобто, щоб кожен не їхав спеціально в обласний центр із заявою, їх будуть збирати в сільській раді (Дія. Центр) та передавати до офісу 6 прикордонного Волинського загону.

До заяви обовʼязково додати копію паспорта чи id- картки та витяг про місце проживання (отримуємо в ЦНАПі за наявності будинкової книги).

Заява може бути написана власноруч, може бути друкована (блак можна отримати на місці або звернувшись на електронну адресу Литовезької сільської ради lytov-rada@ukr.net та на офіційному сайті громади).

Додатково повідомляють,
якщо у вас є усі потрібні документи то написати заяву ви зможете у своєму старостинському окрузі (приміщення Будинку культури села Мовники).

Для написання заяви достатньо одного представника з будинку або родини. Тобто в заяві заявник вказує себе та членів своєї сім’ї для кого бажає отримати перепустку надаючи копії документів на кожну особу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок