<

Нововолинців запрошують обрати кращі проєкти для Громадського бюджету

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:05 | 10.12.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
953
/ Коментарі відсутні

10-го грудня стартувало голосування за проєкти, які будуть реалізовувати у Нововолинській громаді коштом Громадського бюджету.

На участь у конкурсі надійшло 29 заявок. 12 з них – великі проєкти, які потребують фінансування до 500 тисяч гривень та 17 малих – вартістю до 150 тисяч гривень, – інформують на сайті міста.

Протягом 16 днів кожен повнолітній житель Нововолинської громади може підтримати один великий та малий проєкт. Голосування триває до 26 грудня 2021 року на платформі Е-dem.

Інструкція з голосування на платформі. Також  віддати голос за найкращий проєкт можна через термінал та чат-бот ПриватБанку. Для того, щоб проголосувати через термінал, потрібно авторизуватись за допомогою картки ПриватБанку (або номеру телефону, що прив’язаний до цієї картки), у списку сервісів знайти «Голосування за проєкт міст», обрати бажаний проєкт і натиснути «Проголосувати».

Голосування у вайбері відбувається за посиланням, у телеграмі.

На початку січня міський голова Борис Карпус оголосить результати голосування. Проєкти, які отримають найбільше підтримки мешканців Нововолинської територіальної громади будуть реалізовувати у 2022 році.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця