<

Немає кого везти: через нові правила міжобласних перевезень у Нововолинську масово скасовують рейси

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:21 | 25.10.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
10489
/ коментарі 22

Через нові карантинні правила міжобласних перевезень у Нововолинську на автостанції за добу скасовують близько 20 рейсів. Найбільше у львівському та київському напрямку – 11.

Окрім цього, автобусна станція за день втратила ще 5 міжнародних, про це повідомляє Нововолинськ.com.ua

Нагадаємо, що з 21-го жовтня через погіршення ситуації з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні​​ змінилися правила міжрегіональних перевезень.

Тож пасажирам під час поїздок у регіонах із «жовтим», «помаранчевим» чи «червоним» рівнем епіднебезпеки потрібно пред’являти COVID-сертифікати, або негативний тест на коронавірус. На дітей до 18 років ці правила не поширюються, однак усі громадяни віком від 12 років зобов’язані носити захисні маски.

Касир-контролер Наталія Кулініч розповідає, що рейси скасовують, бо елементарно немає кого везти. Пасажири не дотримують нових правил, а штраф мусить платити перевізник.

“Водії не розуміють нових карантинних правил перевезень і відмовляються виходити на рейси. Деякі підприємці вирішили, що їм краще перечекати цей час”, – каже вона.

Такі умови вигідні нелегальним перевізникам. Вона зазначає, що з встановленням нових обмежень їх у рази побільшало.

“Перед продажем квитка ми обов’язково перепитуємо в особи, чи має вона ковід-сертифікат, або ж негативний тест на коронавірус. Якщо ці документи у людини відсутні, то ми мусимо відмовити. Тоді вони їздять “блаблакарами”, – Наталія Кулініч.

На автобусній станції надіються, що це швидко закінчиться і перевізники поновлять рейси. Словом, аналогічна ситуація спостерігається і у інших містах та регіонах.




коментарів: 22
  1. Це люди плата за вашу байдужість. Пожинаєте те, що посіяли. Бо як не можна сидіти дупою на двох кріслах так і рибку з”їсти і десь на шось сісти теж не вийде. Не вакцинуємось, в масках ходити не хочемо, інші правила – то не наше, а їздити хочеться, в людні місця теж хочеться і при цьому нічого не робити задля зменшення розповсюдження зарази – так не буває і не вийде . Завтра ще й на протести вийдуть. То я би таких водометами трохи би освіжив. Може би дійшло нарешті.

    • алік, вже самим тупим відомо, шо ці маски – п’яте колесо… згадай ще про перчатки…

    • Головне щоб ти був пару раз вколотий,і зо три намордника одягни,таку заразу як ти водометом і в каналізацію змивають.

  2. Все правильно, тільки самим тупим відомо, що маски, рукавички, а можливо ще й антисептики – п’яте колесо. Розумні і адекватні люди прекрасно розуміють, що маски з рукавицями не захищають на 100%, а ЗНИЖУЮТЬ ймовірність передачі зарази. Тому із-за таких експертів п’ятиколісних, зі своїми надлогічними висновками, відділення з реанімацією забиті хворими.

    • Паша, жити шкідливо, від життя помирають… йомовірність це зменшувало і до covid’у, і чому ти їх не носив ? Комаровський висловився про маски і перчатки, він експерт п’ятиколісний чи як ?

      • Нічого не зрозумів, до чого тут ймовірність до covid’у і «чому я їх тоді не носив». Комусь шкідливо жити, комусь нормально. Ота висока матерія, «від життя помирають», ну прям ніяк сюди не клеїться.
        Комаровський – звичайно, в питаннях цієї хвороби він для мене не авторитет. Він, здається, педіатр, а ніяк не інфекціоніст чи вірусолог. Менше з тим хто він, для мене авторитетна думка тих фахівців, які реально працюють з цією заразою, а не медійних, що роздають поради з екранів ТВ чи YouTube. На фоні масової болячки, таким персонажам хайп і кількість зівак-підписників явно важливіші.
        Фільтрувати треба інформацію яка надходить з медіа, особливо в наш час. Бо елементарні поради для захисту так і будуть порівнювати з п’ятими колесами. А не дай Бог, як схватить за одне місце, тоді з нашим менталітетом всі навкруги будуть винними, але ніяк не сам.

  3. Адекват та гість, не дай Боже вам побачити, як уходять люди, які не можуть дихати! Ви би так не гуморили…

    • Женька, ти, я бачу, трошки не в темі і не зовсім правильно розумієш.
      Наш троль направлений конкретно на аліка і ні в якому разі не маємо мотивації образити когось іншого.
      Просто те чудо таке, шо якшо йому заморські хазяї скажуть, шо оцет солодкий, то воно повірить і всіх буде звинувачувати шо ніхто з ним не погоджується.
      А всім нормальним людям: шоб ви мені не сміли хворіти!

  4. В Європі ніде громадський транспорт не відміняли , а от в дурній Україні скоро закриють все – ідіоти

  5. Ти Аліку, мабуть, на майдані нас поливав з водомета і в приціл вдивлявся , раз таке пропонуєш . А уяви якби там були твої мама,тато , і всі твої рідні !!!Можливо вони б вставили тобі ці стволи в одне місце !!!А за владу не переживай , вони дослухаються до твоїх порад ,тільки і їх знесемо ,як Яника !!!

    • Льонька, ти мудрий і сміливий чолов’яга. Шось я раніше тут тебе не бачив…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця