<

“Не дочекаєтесь!”, – мер Сапожніков прокоментував чутки про його смерть

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:50 | 7.04.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 6

6-го квітня під час звіту міського голови Нововолинська, присутні у залі ставили питання Віктору Сапожнікову про його самопочуття, нагадуючи, що на час лікарняної відпустки мера, його вже “відправили на той світ”.

“Доброго здоров’я вам, Віктор Борисович. На час вашої відсутності у місті набрало розголосу питання про ваш важкий стан, дехто навіть відправив вас на той світ. Якщо можете, прокоментуйте це, адже чимало людей переживали за вас. Як ви почуваєтесь зараз?”, – записка такого змісту потрапила в руки мера, щойно він відзвітувався.

Сапожніков подякував за турботу і пояснив ситуацію наступним чином:

“Ви пам’ятаєте, що у 2010-му році мене садили. Тоді ще Інтернет не так був розвинутий, то носили по квартирах папірці. Знаєте Башкаленка, який очолював Партію регіонів? Він перший запустив це в Інтернет. Вони думали, що на той час я від’їду з Нововолинська, але я був тут. Вийшов на телебачення і сказав, що насправді все не так.

Прийшов до висновку: чим неймовірніша брехня, тим більше чомусь у неї вірять. Хоч в кожній брехні є невеличка частинка правди”.

Міський голова розповів, що захворів перед останньою сесією міськради, почав займатися самолікуванням. Однак сесію, на якій розглядалося порядку 40-ка питань, перенести не міг. Крім того, знав про шахтарів, які мали прийти під виконком. Не вийти до них означало породити чутки, що Сапожніков боїться. Вранці перед сесійним засіданням звернувся в лікарню, отримав 4 ін’єкції, а в кінці сесії, каже мер, вже говорити не міг. Тоді пішов на лікарняне. Температура не збивалася, тому знову звернувся в медустанову, де його залишили на лікуванні лівостороннього запалення легень.

Міський голова пролікувався і вийшов на роботу. Але від антибіотиків, які кололи, з’явилася аритмія. Знову потрапив у лікарню.

“Спочатку в Інтернеті появилося типу такого: можна обманути громаду, але не можна обманути свій вік. Я тим людям хочу сказати наступне. Берлусконі за 80, а він ще хоче бути прем’єром. Черчиллю, коли його останній раз обирали прем’єром в Англії, теж було за 80. Я перед вами стою, розмовляю, даю відповіді. Такщо я вам скажу: “Не дочекаєтесь!”, – підсумував Віктор Сапожніков.




коментарів: 6
  1. Яку глупоту говорить міський голова. Невже він думає, що буде жити в кріслі мера вічно? Адже помирають абсолютно усі. Дочекаються колись люди, що і його поховають, він бессилий перед старістю та смертю.

  2. Гидкий ваш коментар, Вікторе Борисовичу. “Бадягу” гоните, як колись ви, публічно зволили висловились. Ніхто вашої смерті у Бога не випрошував. Це тяжкий гріх. Але. Сталін, Брєжнєв, Черненко, Андропов, Мао Цзедун, Гітлер, Франко, Мусоліні… та тьма-тмуща інших диктаторів і тиранів, теж думали, що житимуть вічно. Проте, померли. Хто насильницькою, а хто природною смертю. Кому потрібна ваша бравада? Очевидно, вам полегшало. Тішимося за вас, щиро, по-людськи. Але, “momento mori”, лат. – пам’ятайте про смерть! Ніхто її не відміняв.

    • Чергова маячня від Анатоля_! Якщо той Анатоль_ такий розумний то чого за нього ніхто не проголосував на виборах?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця