<

Навіщо Статочнюк шукав биту і яке відео дивився у ніч вбивства Каті Литкіної? 18+

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:45 | 20.02.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
44
/ 1 коментар

20-го лютого у Ковельському міськрайонному суді продовжили досліджувати письмові докази у справі вбивства неповнолітньої мешканки Нововолинська Катерини Литкіної.

На початку судового засідання заслухали свідка, неповнолітнього Андрія Юзвика, який прибув в залу суду із законним представником. Хлопець навчався із обвинувачуваним у вбивстві Назаром Статочнюком у школі, пізніше в технікумі і, як сам зізнався, знає його з дитячого садочка. Свідок охарактеризував обвинувачуваного як доброго підлітка, який завжди був готовий прийти на допомогу.

Він розповів в залі суду, що коли розпочалися пошуки Катерини Литкіної, в соцмережі особисто скидав Назару посилання на новини про її зникнення. Під час дослідження доказів суддя Логвинюк зачитала присутнім, чим закінчилась ця переписка – реакцією Статочнюка на повідомлення про зникнення дівчини були репліки “Ха-ха, буває”, “Допригалась дєвка”. Також зачитали повідомлення від інших користувачів мережі, котрі прямо запитували у хлопця де Катя, відповіді на які супроводжувались нецензурною лайкою.

Слід зазначити, що обвинувачуваний у вбивстві на той момент перед ровесниками свідомо приховував інформацію про те, що інший фігурант справи, його брат Максим Терлецький, перебував в Україні і завідома надавав неправдиву інформацію, що він знаходиться в Словенії. Історія відвідування Статочнюком сторінок інтернету свідчить про те, що він неодноразово намагався зайти на сторінку Литкіної у ВК до моменту вбивства.

На ноутбуці хлопця містилася також папка “Катя”, яку було видалено 8.08.2016-го року. Як повідомив прокурор Самчук, у ніч з 1-го на 2 серпня (період вбивства) обвинувачуваний з ноутбука заходив в ютюб та з 00:14 по 00:19 переглядав відеофрагмент фільму “Безславні виродки”, який передбачає спосіб вбивства людини за допомогою бити.

Цієї ж ночі він знову з’явився в інтернеті о 3:03. У історії відвідування сторінок є також відомості про те, що раніше Статочнюк шукав биту в інтернеті. Суд продовжить розглядати справу 21-го лютого.

Деталі згодом.

Відео 18+.

https://youtu.be/-JcLPuJV6FI




один коментар
  1. я не могу понять, как эти юзвики и им подобные – уже представленные в суде как свидетели защиты убийцы- могут вот так, со спокойной совестью, огораживать этого нелюдя! ведь даже невооруженным глазом было видно, что врут и не говорят всей правды! ведь этой своей *солидарностью* с убийцей они способствуют безнаказанности и возможному пролитию еще чьей-то невинной КРОВИ! ведь убийца так и не раскаялся в содеянном!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця