<

На трасі між Нововолинськом та Іваничами поліція зупинила вантажівку породи з копальні №9

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:07 | 28.10.2021 / Іваничі, Нововолинськ / , , /
Перегляди
25690
/ коментарів 10

28-го жовтня на трасі між Нововолинськом та Іваничами поліція зупинила автомобіль, який був навантажений породою та прямував з шахти №9 «Нововолинська».

Як розповіли БУГу на місці події, повідомлення правоохоронці отримали від депутата Миколи Лукашука. Він розповів БУГу, що вантажівка виїхала з 9 шахти і, зважаючи на певні грунтовні причини, є питання щодо законності вивезення.

“Хотілося би виявити законність та чи немає перевантаження. Все, як їздило, так і їздить, хоча кримінальне провадження йде…порода так і далі вивозиться”, – сказав Лукашук.

На місце події він з’явився разом з представниками муніципальної варти Нововолинська.

Як розповів чоловік, який їхав поряд з водієм вантажівки і представився власником вантажу, в авто всього 20 тонн породи.

“Це моя особиста власність. Щоб купити, треба доровір заключити і придбати. Авто коштує близько 1300 гривень”.

Надалі ситуацію вивчатимуть правоохоронці. Наскільки відомо виданню, авто поки відпустили, а подію зареєстрували.

Нагадаємо, вантажівку з породою із зайвими 18 тоннами зупинили в Нововолинську. Факт відвантаження породного відвалу виявили і у серпні.




коментарів: 10
  1. А до робить в робочий час начальник жеку, на території, яка не відноситься до Нововолинська, так само і керівник Нововолинської варти порядку ?

  2. Зважте ту машину. Там значно більше! Машинам з перевищенням ваги заборонено рух. А Паша то шістка сапога от його і прикривають.

  3. Коли вже ці відвали з породою візьмуть під контроль. А то цей недобандіт лисий веде себе дуже зухвало.

  4. Це що Паша(той що нехоче казати куди везе породу) з Поромова чи то хтось інший?

    • Член громадської ради при сапогу, разом з галащуком бувшим начальником мєнтів

  5. Більше нема чим зайнятись чи шо тим поліцаям, депутатам і т.д. Ну хай собі беруть ту породу, кому вона треба, її ж не одна купа, на всіх хватить…

  6. Панові Лукашуку, який не має уявлення про роботу житлово-комунальної сфери, як начальник ЖЕКу – краще очолити ВАРТУ ПОРЯДКУ, якою керує Марущак, або муніципалку- буде набагато краще для всіх!

  7. лукашук правильно робить що перевіряє,але треба ще важити бо дорогу знищать ,в польщі штраф ого го за таке

  8. Лукашук ти такий правильний? Не треба дивитись на когось, а дивись який ти. Не так недавно ти ще сигарети возив в автобусі на Польщу, а тепер став таким правильним? Де дороги по Нововолинську? Де медицина і порядок в місті коли неможливо ввечері ходити , як не алкаш то наркоман? Невже немає більше проблем, як одна порода? Нехай продають ту породу і купляють обладнання, зарплату нараховують людям, бо такі як ТИ ніколи не розвинуть місто наше і не будуть сприяти у цьому. Вже твій “танцор -Борька” зробив порядок на озері і у місті. Ніякого результату від вашоі роботи! Ганьба всій команді Карпуса!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер