<

Вантажівку з породою із зайвими 18 тоннами зупинили в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:50 | 14.07.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4819
/ коментарів 14

14-го липня патрульні в Нововолинську біля заправки ОККО зупинили вантажний автомобіль з породою, яка вивозилась із шахти №9. Як виявилося згодом, документи не відповідали дійсності, вага породи була на 18 тонн більше вказаних.

На місці події був активіст Віталій Грабовський і знімав прямий ефір. Також приїхали Павло Троцьковець та Олег Філінюк, які, за словами депутата Володимира Шаповала, намагалися «вирішити питання» з цим авто.

Пізніше вантажівку забрали до відділку поліції. Для з’ясування обставин в поліцію приїхала депутатська група: Олена і Володимир Шаповал, Віктор Ромашевський, Юрій Фіц, Оксана Аксьонова, Микола Лукашук та Яна Никитюк.

Як розповів Шаповал, у працівників поліції, які зупинити автомобіль, була підозра, що не відповідають дійсності документи на вантаж.

“В них вказано, що придбано 7 тонн породи, хоча яким чином – невідомо, бо породу продавати не можна. Ймовірно, тут задіяні шахрайські схеми. Під час прямого ефіру, приїхали люди та намагались вирішити питання. Один з них вже неодноразово був помічений в махінаціях з крадіжками та маніпуляціями на шахті з породою”, – зазначив депутат.

Авто відправили на зважування. Вага автомобіля з породою склала 45 тонн. Вага вантажівки з причепом орієнтовно – 20 тонн, в документах породи вказано на 7, тобто зайвими виявились 18 тонн.

У поліції зазначили, що будуть вивчати матеріали по цій справі.




коментарів: 14
  1. Да а шахтарі шахти 9 зарплати не бачили вже три місяці. Порода їде. Вугілля їде. Юрків в козирях.

  2. Зловили одного а возили 5. І вагу полями обїжали біля новосілок. Бережем дороги, скоро буде знов танкодром. А леж ні то погано положили

  3. Так щож виходить покі шахтарі ждуть зарплату Юрків,Луцюк і ко миють собі грошики.Тепер зрозуміло за які кошти будується Юрків,звідки гроші на будівництво в Луцюка при окладі в 9тисяч,а там вжей подвір’я бруківкою вимощене.Питання а детвугілля яке видобуте такім способом теж вивезли.Чесні.

  4. Шановні депутати міста Нововолинська! Ви вже вирішили всі своі питання , а вже лізите до гірничих підприємств? Невже зробили дороги в місті, невже медицина на високому рівні, невже в місті порядок,…??? Краще вирішить основні питання, які турбують жителів, а гірничі підприємства розберуться без вас. Скоріше всього це піар чергових бідолах місцевоі влади! Позор за вашу роботу від кожного жителя! Люди зарплату не отримують місяцями і нехай продають ту породу , аби люди мали за що кормити сім’і! Куди ви лізите в чому не розумієтесь? Ганьба піарщикам! Хто вас вибрав таких смішних?

  5. Ну що Люди зажили по новому?
    Не треба вам робочі місця, екологічне виробництво?
    Тоді тримайте далі схеми

  6. За постраждалих шахтарів вже забули. То їм гроші директор на лікування збирав

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя