<

Молодіжний центр «Нові крила» презентує у Нововолинську Всеукраїнську фотовиставку «Вшануй»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 17.02.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
573
/ 1 коментар

18-го лютого о 14:00 у Нововолинському міському історичному музеї молодіжний центр «Нові крила» презентує Всеукраїнську фотовиставку «Вшануй».

Фотовиставка представлена фотопрезентаціями, що пройдуть у молодіжних центрах у кожній області України, йдеться у фейсбуці центру.

Зазначають, що Нововолинськ є першим містом Волині, яке прийме цю виставку. Крізь призму авторських фотографій французького фотографа українського походження Юрія Білака українські сім’ї розповідають історій своїх близьких – загиблих на війні з Росією.

“Вшанування пам’яті полеглих та популяризація їхніх подвигів на державному рівні є вкрай необхідним завданням для формування єдиної національної пам’яті та ідентичності”, – наголошують у дописі.

Для виставки кожна сім’я обрала одну сімейну реліквію – річ, яка є найпам’ятнішим нагадуванням про загиблого: куртка, гітара, лицарські обладунки, книги. Ці родинні артефакти уособлюють своєрідне продовження відсутньої на фото людини.

Запевняють, що виставки покликані змінити ставлення суспільства до понять «герой», «жертва», «агресор» та переосмислити шанування героїв.




один коментар
  1. Ось хто пояснить що так ті КРИЛА ? Чим вони займаються?
    Типу колись молодь сиділа у підвалах, сучасна вийшла з них і за держ.кошти вимагає приміщення, фінансування і буде займатися чим їм завгодно. Той каже я буду малювати( і купіть все мені для цього) , інший грати і співати , ще один каже я фотограф бо в мене фотоапарат за кілька тисяч є !!!
    Ну серйозно , поясніть !!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця