<

Володимирчан запрошують відвідати благодійну фотовиставку «Дні світла: Дух та емоції щойно звільненого Херсона!»

09:54 | 7.07.2023 / Володимир / , /
Перегляди
150
/ Коментарі відсутні

Володимирчан та гостей міста запрошують відвідати благодійну фотовиставку «Дні світла: Дух та емоції щойно звільненого Херсона!» під відкритим небом у сквері біля історичного музею (за відсутності дощу!) з 6-го по 18-те липня (будні дні: 10:00 – 17:00, неділя: 10:00 – 14:00).

Завдяки Ірині Смірновій Володимирський історичний музей імені Омеляна Дверницького отримав пропозицію від Svit La взяти на експонування благодійну фотовиставку, – повідомили на фейсбук-сторінці музею.

“Дорогі володимирчани та гості міста! Кожного дня ворог наносить нові удари: гинуть військові, цивільні люди, тварини, страждає природа! Ми – сильні, ми лікуємо рани одне одного. Шрами залишаються не лише на тілі, але й в душах…

Попри ремонт ми вирішили долучитися до цієї чудової місії – й показати усім вам емоції жителів звільненого Херсона, їхні сльози щастя та щирі обійми через призму фотокамери фотографа, добровольця, військового ЗСУ Anton Hearsglow Balan”, – йдеться у дописі.

9-го липня о 12:00 у сквері біля історичного музею відбудеться презентація виставки та благодійний концерт за участі виконавців Центру культури та дозвілля Зимнівської сільської ради. Мета – збір коштів на підтримку Воїнів.

На виставці представлено 25 яскравих світлин, надрукованих у розмірі 60х40см.

Від автора виставки: “Буде 2 окремих набори QR-кодів – реквізитів до Монобанок, та номери карток до них:

  • Силам оборони України, аби вони швидше звільнили всі наші території.
  • На професійну камеру автору виставки, аби продовжувати документувати навіть у незручних умовах фронту.Далі виставка поїде у Трускавець, Рівне, Луцьк, Хмельницький, Вінницю, Кропивницький та Херсон.

“Якщо ви маєте бажання та змогу допомогти у пошуку приміщення та монтуванні виставки у вашому місті чи містечку, звертайтеся напряму до мене в Messenger, або за номером: 0662909791 (WhatsApp, Viber, Signal, Telegram). Всі кошти для Сил оборони України будуть переказані локальним волонтерським організаціям в містах, де вони були зібрані.

Пріоритетними будуть організації, що підтримують проведення виставки медійно чи фізично. Кошти підуть виключно на потреби українських військових. Дякую Володимирському історичному музею імені Омеляна Дверницького і ГО “Школа Медіапатріотів” в допомозі організації виставки”, – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя