<

Мешканців Нововолинської громади запрошують прийти та підтримати поліцейського Циплакова, якого засудили за затримання п’яного прокурора

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:50 | 24.11.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
2404
/ коментарі 4

25-го листопада о 14:00 до поліцейської станції у Благодатному, яка знаходиться на вулиці Василя Стуса, 16, прибудуть журналісти. Небайдужих жителів запрошують прийти та підтримати поліцейського Віктора Циплакова.

Про це повідомила староста селища Благодатне Олена Леоненко у фейсбуці.

“Усіх небайдужих, які готові підтримати офіцера громади Віктора Циплакова, якого вже більше півтора року тягають по судах через те, що він зупинив авто з п’яним прокурором за кермом на днях отримав цілком несправедливий вирок суду. Прошу прийти й підтримати!!!”- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 21-го листопада Рожищенський районний суд визнав винним поліцейського з Нововолинська Віктора Циплакова у порушенні недоторканості житла та призначив йому покарання – два роки позбавлення волі з іспитовим терміном один рік. Поліцейський з рішенням не згідний та подаватиме апеляцію.




коментарів: 4
  1. Це ж яка ж каста “недоторканих” державних службовців засудила Віктора Циплакова за його вірність Присязі та безумовне виконання “ЗУ Про Національну поліцію”? Фронтовика, який воював на сході України! Виявляється, це не прокурор їздив п`яним по Нововолинську, а офіцер поліції В.Циплаков. :))) Дивні справи Твої Господи: І оце за таких ми воюємо?

    • Яка вірність присязі? Про шо ви говорите!
      Нема чого по приватним подвір’ям хазяйновито нагло лазити і у вікна заглядати.
      А шо якшо по ту сторону вікна жінка алкаша-прокурора з молодим коханцем непристойностями займалися?
      Думаєте алкаш просто так до оковитої пристрастився, а тут ше той мєнт поганий…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер