<

Мені це місто «болить», є безліч ідей, які хочу втілити в життя у Нововолинську, – Сиротюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:38 | 18.08.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
21
/ коментарів 7

Підприємець, власник торгово-розважального центру «Форест», ексдепутат Нововолинської міської ради Юрій Сиротюк заявив про те, що балотуватиметься у депутати Волинської обласної ради від політичної партії “За майбутнє”.

Свою позицію Юрій Сиротюк виклав 16-го серпня під час представлення команди “За майбутнє” у Нововолинську. Він зазначив, що за підтримки партії в області планує йти на перемогу.

«Я народився в Нововолинську, до цього часу нікуди не виїхав і мені це місто болить. Стараюся розбудовувати його, робити красивішим. Щоб було де відпочивати і куди завести дітей. У мене безліч ідей, які б хотілося втілити в життя», – сказав Сиротюк.

На його думку, серед важливих змін, які потрібно реалізувати в Нововолинську – це продовження програми «безпечне місто»,  боротьба з наркоманією та реконструкція міського парку.

«Займався 5 років боротьбою з наркоманією,  ходив у поліцію, і з міським головою пробував розмовляти, та не надто воно зрушувалося з місця. Коли був діючим депутатом, багато лобіював ідей. До мене зверталися люди. Але не вдалося всього реалізувати без підтримки влади», – розповів Сиротюк.

Представляючи інтереси міста в області, Юрій Сиротюк хоче втілити в життя все задумане.




коментарів: 7
  1. Юрій, скажіть, будь ласка чи від Зе і “слуг народу” партія, від якої Ви балотуєтесь в облраду. Я однозначно підтримую Вашу кандидатуру, але принципово проти клоунів у політиці. Можете відповісти мені на емейл.

  2. Однозначно підтримуємо усією родиною! Цінуємо усе що Ви робите для нас, жителів міста. Ви достойний приклад для наслідування

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця