<

Красуня БУГу: дизайнерка меблів з Нововолинська Марія Приступа

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:39 | 4.05.2021 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
357
/ 1 коментар

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів з 19-річною нововолинянкою Марією Приступою.

Марія – дизайнерка в меблевій компанії BROSKO, працює над проектами. Її хобі – це спорт, від нього дівчина отримує максимум задоволення. Також любить читати книги.

У вільний час красуня розвивається у сфері маркетингу, бо це також один із видів її діяльності. Маша переглядає вебінари, курси і багато читає.

«Зараз дочитую книгу Гранта Кардона «Продай або продадуть тебе». Радила б кожному прочитати, навіть якщо ваше життя не пов’язене з продажами, вона варта уваги. Не можу залишити без уваги книги Робіна Шарми і Брайна Трейсі – найбільше мотивують і надихають».

Дівчина любить працювати і над духовним станом. З підліткового віку цікавиться психологією та соморозвитком. Розповідає, що з найулюбленішого, що прочитала за останній час – це «Підсвідомості все підвладне». Книга Джона Кехо, канадського письменника, який всесвітньо визнаний бізнес-тренером, філантропом, автором книг та тренінгів з особистісного розвитку та мотивації.

Дівчатам порадила б у першу чергу, не стояти на місці: рухатися і вивчати нові сфери. І головне – вірно підбирати своє оточення.

«Багато чого залежить від людей, з якими ми йдемо по життю».

Правила життя Марії – бути вірним собі, не зраджувати принципам і мріям та постійно розвиватися.

«Цей світ наповенний можливостями».

Підбірка світлин з інстаграм-сторінки красуні.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця