<

Гарантували порядок, однак порушують правила: на ринку в Нововолинську продавці та покупці не дотримуються карантинних вимог

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:17 | 5.06.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
8
/ коментарів 5

5-го червня на засіданні комісії ТЕБ і НС показали відео, яке зняли на центральному ринку Нововолинська, де видно, що деякі продавці та відвідувачі без масок і не дотримуються дистанції.

Заступник міського голови Олександр Громик зазначив, що перегородки, які були встановлені між продуктовими і промисловими рядами, самовільно руйнують люди. А контролери не виконують свої обов’язки. Крім того, система оповіщення, яка мала б бути встановлена у перші дні відкриття ринку, досі відсутня. 

Деякі продавці та покупці на ринку не одягають захисні маски.

Директор ринку Ігор Федоришин відповів, що перегородки ламають вже втретє і щоразу їх потрібно ремонтувати, витрачаючи кошти. За словами Федоришина, питання щодо контролерів він вирішить.

“Третій раз роблю перегородки і їх ламають. Вже заварили, а вчора знову змушені були заварювати в кінці робочого дня. З контролерами я розберуся. Кожну середу і п’яницю проводимо наради. Продавці розуміють, що в них є недопрацювання, а народ не контрольований і не тільки тут, а всюди”, – розповів директор ринку.

Влада міста зауважила, що перед відкриттям ринків підприємці гарантували виконувати всі норми, однак порушують їх.

Комісія підсумувала, що в разі недотримання карантинних обмежень, можливе збільшення захворюваності на коронавірус. А відтак можуть ввести більш жорсткіші карантинні заходи.




коментарів: 5
  1. Громик, а чому б ви не перевірили місцеві підприємства БРВ, Катушки, Кронспан, курчак на дотримання карантинних норм масляного режиму і дезинфекторів. Зі слів працюючих на цих підприємствах, жодних карантинних норм там немає і люди активно контактують один з другим. Базар вам поперекгорла стоїть.

  2. Йой, та які правила? Пройде в масці, зайде за контейнер і зніме. Кашляє в руку потім подає ту руку вітаючись…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця