<

Дружина заступника ексмера Нововолинська Андрія Сторонського, працюючи в виконкомі, отримувала зарплату за відсутність на роботі, – Лукашук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:17 | 25.05.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
204
/ коментарів 17

Депутат Нововолинської міської ради Микола Лукашук звернувся в поліцію з фактом грубого порушення трудового законодавства. За його словами, дружина заступника ексмера Нововолинська Андрія Сторонського, працюючи в виконавчому комітеті, отримувала заробітну плату навіть за відсутності на роботі.

Лукашук розповів, що 19-го лютого подав заяву в правоохоронні органи.

“Дружина Сторонського виїжджала за кордон і поки її не було на робочому місці, їй закривалися “вісімки”. Це пряме грубе порушення закону, за що звичних громадян, ще й на державній роботі, звільнили б і покарали.

Через півтора місяця звернувся до слідчого, але в них напрацювань ще не було. Вже пройшло три, як розумію, результату не має”, – зазначив депутат міськради.

Ситуацію із розслідуванням Лукашук і надалі тримає на контролі. В поліції запевнили, що матеріали справи вивчаються.




коментарів: 17
  1. Головне щоб не було як колись на шахті Бужанська на дільниці ВТБ відкрили справу проти Саши а потім прокурор закрив і шито крито,такі вони підсніжники,а депутат молодець дави їх.

  2. А Шаповалів, які відпрацювали пів року, і вже заробили на відпустку, теж перевірять? Давайте, шановні депутати, до всіх ставити однакові вимоги. А то новообрані нічим не відрізняються від попєредніків

  3. Лукашук в нашому місті самий прудкий і до всього йому діло є.Щось здається (так у місті подейкують)що скоро йому щось висмикнуть щоб так швидко не рухався.

    • Якби ще таких як Лукашук з десяток людей то був би толк в місті!!!дякуємо вам Миколо, хай вам Бог помагає!ми за вас!!

  4. Якесь вибіркове у вас правосуддя ,очі ,,мозоляться»тільки в одному напрямку.Напишіть про масову відсутність на робочих місцях прийдешніх ставлеників,розгулюючих у робочий час по кав‘ярнях,манікюрах,педикюрах.

  5. Питання чи це вона одна так собі собі дозволяла “працювати” , чи ще їнші хитрожопі є, виганяти з роботи прогульщиків і тих хто вісімки ставив.

  6. Ви тільки подивіться,скільки “захисників” сімейка Сторонського І минулої влади повилазило! А скільки раніше писалося про походеньки Сторонського на базар в робочий час…а про покупки коньячків…а про їх постійну відсутність на робочому місті… А про інших? В якому магазині Нововолинська не бачили пані Волчанюк? І правильно робили,бо ви кращого життя не заслуговуєте,ви повинні служити їм… Вони- ЕЛІТА!

    • Так, дочка Рожелюка раніше 11 години на роботу не появляється. Весь старий горком сміється. Еліта!

      • А чого вона в таку рань працювати приходила?
        Я в 11 ше ніжусь у ліжку, напрацюватись завжди встигнеться.

      • Це може та Ольга Володимирівна, шо писала всякі нісенітниці і ображала всіх у фейзбуку, коли були вибори? То вона ще в обід на роботу приходить….Хочу таку роботу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця