<

Члени виконкому визнали незадовільною роботу Нововолинського водоканалу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:11 | 19.02.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
32
/ коментарів 5

18-го лютого на засіданні члени виконавчого комітету визнали незадовільною роботу КП «Нововолинськводоканал».

Присутні заслухали звіт за 2020 рік керівника підприємства Володимира Озимчука.

Міський голова  Борис Карпус та його заступник Олександр Громик вказали на недопрацювання. А саме: у підприємстві належно не обліковують кількість води, яку отримують кінцеві споживачі. Через неканалізовані вулиці є різниця між водопостачанням і водовідведенням.

Через велику кількість скарг від мешканців міста, Озімчуку наголосили на необхідності підвищити культуру спілкування працівників підприємства із споживачами.

Озімчуку поставили низку задач: покращити роботу підприємства із забезпеченням мешканців якісною водою, збільшити кількість встановлених у споживачів лічильників та забезпечити претензійну та позовну роботу із боржниками.

Також зауважили, що «Нововолинськводоканал» не збільшує кількість послуг для населення, не вдосконалює роботу з передачею показників. Тож члени виконавчого комітету взяли інформацію керівника підприємства до відома і визнали роботу водоканалу незадовільною.




коментарів: 5
  1. Гаврилюк сидить собі тихенько в замах, поставив свою людину директором, який йому буде вічно «должен» і виконує всі його вказівки. При цьому і зарплата в нього клас.
    Так само і в Озимчука буде, щось замутить. І з лікарнею у Бориса так само вийде. Ніби так важко оголосити конкурси на ці посади, провести тестування в електронному вигляді, і звичайно без співбесід (бо там найбільше рішається). А потім того тих хто набере найбільші бали виставити на вибір міста. Нехай місто вибирає.

  2. Робота виконкому, це звичайний популізм, що люди пишуть в мережі, те й на вустах у влади. Хочеться реальних дій спрямованих на покращення комфорту проживання в місті. Передвиборча програма не виконується жодним чином. Не пам’ятаю пункту про лічильники в передвиборчих обіцянках. Людей більше цікавить механізм переходу на індувідуальне опалення,який досі невідомий широкому загалу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця