<

Боржників попереджають про відключення води у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:50 | 29.01.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
30
/ коментарів 12

Станом на 29-те січня сума заборгованості нововолинців за водопостачання сягає понад 5,3 мільйона гривень. В зв’язку із цим підприємство «Нововолинськводоканал» попереджає абонентів-боржників про відключення з 1-го лютого по 31-ше березня.

Про це інформує адміністрація підприємства “Нововолинськводоканал” у фейсбук.

“Шановні абоненти! Змушені ще раз нагадати Вам, що Ваша заборгованість нашому підприємству дуже велика й складає на сьогодні 5, 311 мільйонів гривень… Незважаючи на те, що ваш борг продовжував зростати, ми не відключили Вас від послуг, продовжуючи при цьому їх надавати”, – йдеться у повідомленні.

Підприємство зазначає, що згідно Закону України «Про житлово-комунальні послуги» має право «Обмежити (припинити) надання відповідної комунальної послуги її споживачу у разі непогашення в повному обсязі заборгованості за спожиті комунальні послуги».

“Крім того, відповідно вище наведеного Закону України у разі несвоєчасного здійснення платежів, навіть після відключення Ви зобов’язані сплатити пеню в розмірі 0,01 відсотка суми боргу за кожен день прострочення”, – інформує “Нововолинськводоканал”.

Тому, з 1-го лютого по 31-ше березня 2020 року будуть проводитись відключення боржників від системи водопостачання.

При цьому підприємство просить вибачення інших споживачів, які своєчасно сплачують за надані послуги, проте їм також тимчасово відімкнуть водопостачання.

У Коментарях під повідомленням підприємство додає, що щоб відключити боржника, для інших абонентів водопостачання відключатимуть максимум на 20 хвилин.

Щоб отримувати послуги належним чином “Нововолинськводоканал” закликає мешканців міста своєчасно сплачувати за надані послуги.




коментарів: 12
  1. Нововолинськводоканал” має право «Обмежити (припинити) надання ВІДПОВІДНОЇ комунальної послуги її споживачу у разі непогашення в повному обсязі заборгованості за спожиті комунальні послуги». Не платять за тепло, а відключати будуть воду?

  2. В договорі на постачання води відсутній пункт про припинення надання цієї послуги в разі заборгованості за постачання тепла. Чи я помиляюсь?

  3. Та ще й час дуже влучно вибраний – якраз в місті епідемія грипу, карантин у школярів, ще й короновірус наступає! Браво!

  4. Чому громада міста Нововолинська не знає про величезні зарплати Озимчука та Гаврилюка, хоча вони є керівниками саме комунальних підприємств? При тому , що вартість комунальних послуг в нашому місті вища за столичний Київ! Пропоную розпочати в Нововолинську громадянську акцію за звільнення Озимчука та Гаврилюка як таких , що діють на шкоду громаді та на користь тільки власних кишень!

  5. Що значать ці слова :- При цьому підприємство просить вибачення інших споживачів, які своєчасно сплачують за надані послуги, проте їм також тимчасово відімкнуть водопостачання.
    Яке вони мають право відключати людині воду, якщо не має боргу ?

  6. Водоканал робить свинячу послугу діючому мерові, адже цього року місцеві вибори, а такі високи в нашому містечку тарифи, що вже вищі навіть за европейський, плюс зухвала поведінка Водоканальців аж ніяк не додадуть меру прихильності у виборців. Нє, Озимчук?

  7. Ціни піднімають на воду, труби як ніби замінили, але оранж далі тече, а якщо не оранж то пити всеодно не можливо, присмак і запах інколи нестерпний.

    • Труби наче частково ж замінили, а вода як була іржавою так і тече.Та й ще ціна буде вищою на 50 % з лютого. Щось той Озимчук нахімічив з тим кредитом від Евросоюзу. Непонятки якийсь. Народ дуже сердитий на Озимчука.

  8. Що значить просить вибачення в тих хто платить але їм теж буде припинено водопостачання??????? Мало того що літом місяць без води сиділи? По якому це праву ви відключите тимчасово воду тим хто платить?

    • Водопостачання буде відключене тільки боржнику, а тим хто платить водопостачання буде припинено на кілька хвилин (а саме на момент відключення боржника) і знову відновлено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер