<

30-річна жінка з Нововолинська потребує вашої допомоги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:52 | 1.03.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарів 5

Нещодавно Оксані Бабічук поставили невтішний діагноз: “Подвійна дуга аорти. Аномальне кільце спричинене декстрапозицією аорти та відходженням стовбура лівої сонної артерії від висхідної аорти“. Молодій жінці, яка виховує діток, потрібна дороговартісна операція та лікування в Італії.

Про це повідомляє Нововолинськ.com.ua.

Українські лікарі допомогти їй не в змозі. Адже в Україні таких операцій не роблять. Польща також відмовилась робити цю складну операцію. Допомогти погодились лише в Італії. Тамтешні лікарі згодні взяти нововолинянку на консультацію, обстеження і подальшу операцію.

Однак, лікування в італійській лікарні дороговартісне. А Оксана з чоловіком разом не живе, батьків вже немає в живих, тож підтримки шукати нема в кого. До того ж, вона самостійно виховує маленьких дітей.

Відповідно коштів на лікування у жынки немає. Тому звертається за допомогою до усіх небайдужих.

Тож разом врятуймо життя молодій жінці!




коментарів: 5
  1. Неправда в Оксани чоловік є і він допомагає виховувати діток і свекруха з свекром також допомагають. Знаю цю сім’ю вони дуже порядні люди і Оксану саму не залишать.

  2. Пані Світлано! З ваших слів випливає, що Оксана не потребує допомоги, бо в її такий класний чоловік та свекри. Таке відчуття, що ви і є та свекруха. Написали б так, щоб людям хотілось допомагати. А то таке враження, що люди мають гроші, і їм не треба допомагати. Тоді надіємось на порядність свекрів і порядного чоловіка, адже це люди,які допоможуть з ДОРОГОВАРТІСНИМ лікуванням. Якщо і пишете коментарі,то хоча не відбивають в людей бажання допомогти.

  3. Я ні в якому разі не хотіла образити Оксану звичайно потрібно допомогти адже це може статися з кожним. Тільки навіщо писати що немає чоловіка якщо він є?

  4. Я ні в якому разі не хотіла образити Оксану звичайно потрібно допомогти адже це може статися з кожним ми від того не застраховані. Тільки навіщо писати що немає чоловіка якщо він є?

  5. На скiльки я знаю,то чоловiк з Оксаною розведений i разом не проживають.Допомогти на операцiю не мае кому,так як батьки у Оксани померли!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок