<

Хочу жити та бачити, як росте син: онкохворій жительці Володимира необхідна допомога

15:47 | 1.05.2024 / Володимир / , /
Перегляди
944
/ Коментарі відсутні

Ось уже рік і сім місяців володимирчанка Ольга Антонюк бореться зі страшним діагнозом – раком яєчників, про який дізналася під час перебування за кордоном, куди виїхала у лютому 2022. Зважаючи на ситуацію в країні, намагалися розраховувати на власні сили, але кошти в родині закінчилися, тож змушені звертатися за допомогою до небайдужих людей.

«Я дуже прагну одужати, бо страшенно хочу жити нормальним життям. Адже мені є заради кого. У мене підростає син Марк, якому зараз 9 років. Є коханий чоловік, котрий кинув усі зусилля, аби оплатити моє лікування, яке вартує чималих коштів. Мама, яка підтримує мене і допомагає в усьому. Не лише заради себе, а й заради них не маю права здаватись».

Про страшну хворобу жінка дізналася у Польщі.

«З початком війни ми з сином поїхали у Польщу. Я почувалася добре, навіть натяку на те, що ношу у собі  бомбу уповільненої дії, не було. Та згодом моє самопочуття погіршувалось, стало важко дихати, і якось швидко збільшився живіт. У вересні 2022 року звернулася до лікаря, й після обстежень дізналася про наявність злоякісної пухлини, через що у животі та легенях почала набиратися вода. Наступного дня з сином повернулася в Україну, й одразу розпочала лікування у Волинському обласному онкологічному диспансері».

Упродовж усього часу Ольга пройшла 19 курсів агресивної хіміотерапії, але полегшення не настало. А після останньої процедури почалися проблеми з кишківником. Зі слів жінки, на щастя, метастазів обстеження не виявило, однак розмір пухлини збільшився. Оперативним шляхом наразі видалити не можна, оскільки потрібно зупинити її ріст. Для цього важливо продовжити лікування, яке вартує чималих коштів, яких у сім’ї не вистачає, оскільки усі зароблені чоловіком гроші пішли на лікарню. А це понад 250 тисяч гривень. Продовження лікування Ольга планує розпочати після Великодня, і сподівається на допомогу небайдужих людей.

«До останнього мала надію, що власним коштом вдасться вирішити усі питання, та, на жаль, тих грошей, які заробляє чоловік, катастрофічно не вистачає. А мені так хочеться жити нормальним життям, бачити як росте мій син і радіти кожному дню», – каже вона.

 У розмові вона зізнається, що довго вагалась чи варто звертатись по допомогу, оскільки розуміє, що люди втомлені війною, і усі сили спрямовані на підтримку військових, серед яких чимало їхніх рідних. Але жага до життя змусила наважитись, тим паче шанси на одужання є. І Ольга не хоче їх втрачати. На  продовження лікування потрібно 70 тисяч гривень. Жінка сподівається на розуміння та людську підтримку, та на Божу волю. А також вірить, що її почують і допоможуть. Тож наперед дякує кожному, хто відгукнеться.

 Номер картки Монобанку: 4441 1144 0388 1673Ольга.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа