<

На лікування потрібно понад млн грн: володимирська журналістка просить про допомогу для онкохворого батька

17:07 | 8.10.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1191
/ Коментарі відсутні

Володимирська журналістка та письменниця Віталіна Макарик просить допомогти назбирати кошти на лікування свого тата – Гися Юрія Васильовича. Чоловік уже три роки бореться з важким онкологічним захворюванням, переніс декілька операцій та хіміотерапій, але хвороба повернулася з новою силою. На лікування потрібно назбирати понад мільйон гривень.

Пост про допомогу журналістка Віталіна Макарик опублікувала на своїй сторінці у фейсбуці.

Батько Віталіни Гись Юрій Васильович — блискучий вчитель хімії, який виховав кількох кандидатів наук, дбайливий тато, турботливий дідусь, прекрасна і порядна людина. І вже майже три роки він бореться з важким онкологічним захворюванням. Позаду — п’ять операцій, 12 хіміотерапій, період ремісії. На жаль, хвороба повернулася з новою силою. На лікування потрібно зібрати 30 тисяч доларів або 1,140 млн грн.

Первинний діагноз, який поставили лікарі Юрію Гисю: Низькодеференційована T3N0M1(G3) mts в мозочок і правий наднирник, ст.IV, клінічна група IV. Діагноз поточний після періоду ремісії: mts-лімфоденопатія черевної порожнини з ураженням печінки, правої нирки, ускладнена контактною інвазією 12-палої кишки, судинних структур.

“Зараз єдиною можливістю врятувати його життя є складна операція та подальша дороговартісна терапія. Лікарі, які готові взятися за цю операцію, оцінюють її вартість у 30 тисяч доларів. Або трохи більше мільйона гривень. Для родини така сума непідйомна…

Тому ми звертаємося до небайдужих людей — знайомих, колишніх татових учнів, однокласників, одногрупників і колег, усіх, з ким перетиналися життєві стежки, з проханням допомогти нам зібрати кошти, щоб врятувати нашого найкращого тата, чоловіка і дідуся. Кожна ваша посильна пожертва — шанс зберегти життя. І ця добра справа повернеться до вас сторицею”, – звертається до усіх небайдужих Віталіна.

Хто бажає допомогти назбирати кошти на дороговартісне лікування для Юрія Васильовича Гися, прохання надсилати кошти за реквізитами:

  • Монобанка
  • Картка Монобанку5375 4112 0926 5292
  • Картка ПриватБанку 4149 4993 7764 2457

Нагадаємо, днями володимирська письменниця Віталіна Макарик презентувала першу підліткову книгу «Кеди в небі».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця