<

Аlyona Аlyona і Jerry Heil «розірвали» глядачів на Євробаченні-2024

23:29 | 7.05.2024 / Новини / /
Перегляди
482
/ 1 коментар

7-го травня відбувається перший півфінал пісенного конкурсу «Євробачення-2024», під час якого виступили представниці України Аlyona Аlyona та Jerry Heil.

Дівчата вийшли на сцену в розкішних образах. Відомо, що вони довго думали про те, яке вбрання краще обрати для конкурсу, особливо після хейту щодо чорних костюмів на Нацвідборі. Наразі їм вдалося здивувати публіку, – пише УНІАН.

На конкурсі вони виконали пісню “Teresa & Maria” і зірвали овації. Глядачі голосно аплодували українським талановитим дівчатам.

Крім того, дивовижним був і їхній номер, режисером якого стала відома у світі українка Таня Муіньо. Вона неодноразово знімала кліпи для світових зірок, які потрапляли в топи YouTube.

Варто зазначити, що сьогодні вже стане відомо, чи пройшли дівчата до фіналу конкурсу. Загалом буде всього 10 фіналістів із 15 країн-учасників.

Цього року конкурс відбувається в Мальме, оскільки переможницею “Євробачення-2023” стала представниця Швеції Loreen. Перший півфінал відбувся 7-го травня, а другий відбудеться 9-го травня. 11-го травня ми вже дізнаємося ім’я переможця “Євробачення-2024”.

Радує те, що цього року, як і кілька років поспіль, росія участі не братиме.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя